ziajanie i ciągłe picie
ziajanie i ciągłe picie
Dzień dobry
od 2 dni jestem dumną panią mojego małego urwisa.Jest to mój pierwszy bullkowaty urwis więc dopiero się uczę tej niezwykłej rasy
Chciałabym się dowiedzieć czy ciągłe ziajanie powinno mnie niepokoić czy to porostu kolejna niezwykła cecha mojego psiego przyjaciela? oraz jak dużo taki piesek powinien pić? bo mój pije niemal bez przerwy...
-
agati&maciek
- Bulomaniak 1

-
rajski ptak
- Bulomaniak 3

- Kontakt:
Pierwsze co przychodzi mi do głowy to ekscytacja . Mój też jak się podnieci czymś lub bardzo się cieszy to dyszy , sapie , slini się . Poobserwuj psiaka , może to rzeczywiście wynik emocji , które spowodowane są zmianą otoczenia.
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10701;98/st/20071211/e/My+Birthday/k/570d/event.png[/img]
- Jaga
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
Re: ziajanie i ciągłe picie
<QUOTE author="gośka"><s>
Takie picie niemal bez przerwy chyba nie jest w normie
Ja zrobiła bym badanie krwi i moczu
</QUOTE>gośka pisze:</s> oraz jak dużo taki piesek powinien pić? bo mój pije niemal bez przerwy...
Takie picie niemal bez przerwy chyba nie jest w normie
-
Anita
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
Gośka, jeśli odebrłaś pieska od hodowcy,to do niego zwróć się z pytaniem o jego stan zdrowia.
Jedyne co możesz teraz zrobić, to zmierzyć mu temperaturę,bo może się przeziębił,ma gorączkę i dlatego dużo pije.Pies powinien mieć nie więcej niż 38,8 stopnia.Mierzyć trzeba w odbycie termometrem elektronicznym. Nie podawaj leków z domowej apteczki.
Jedyne co możesz teraz zrobić, to zmierzyć mu temperaturę,bo może się przeziębił,ma gorączkę i dlatego dużo pije.Pies powinien mieć nie więcej niż 38,8 stopnia.Mierzyć trzeba w odbycie termometrem elektronicznym. Nie podawaj leków z domowej apteczki.
- OLKAiDEXTER
- Bulomaniak 3

Mój sapie, ziaja właśnie jak jest podniecony strasznie, a pije dużo wody jak wróci z mega długiego spaceru, na którym szalał jak małpa, ale to jest 3 letni pies. Za szczeniaka nie przypominam sobie, żeby pił dużo. Może lepiej odwiedzić weta?
' Once a Bullterrier, always a Bullterrier !! '
'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'
Dexterek :*
'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'
Dexterek :*
-
rajski ptak
- Bulomaniak 3

- Kontakt: