Yoki- mówisz i masz:). co prawda najgorszą stroną w posiadaniu szczeniąt jest fotografowanie i ogłaszanie ich, kompletny idiotyzm, bo można by ten czas poświęcić maluchom -konstruktywne, czy mniej konstruktywnie, ale zawsze. Na szczęście przyjechał dziadek dzieci i je obfotografował . A obserwacja zmiany zachowania maluchów i ich oswajania ze światem jest fascynująca. Dodatkowo moje maluchy są ciekawskie i mają lekkie ADHD( ciekawe po kim, przecież nie po mnie8) ), więc wspólne poznawanie świata jest dla nas wspaniałą zabawą. Życie na wsi ma swoje plusy i minusy- minusy takie, że na socjal miejski trzeba ciągać malce po okolicznych miasteczkach, plusy takie,że mam u siebie trochę miłych psów do socjalu i nieograniczone tereny spacerowe, tak więc wyraiamy gnojom kondycję:) A że kwarantannę mamy w nosie- cały wielki świat stoi przed maluchami otworem.
Panienki:
Bebe Lili
bardzo przytulna, zawsze trochę zaspana, nigdzie się jej nie spieszy, kontaktowa, dość uległa, flegmatyczna. Kiedy już się rozbawi, bawi się na całego Unika konfliktów i cechuje ją duża cierpliwość. Zabawkowa. Dobry pies dla niedoświadczonych- raczej nie będzie zaskakiwała szalonymi pomysłami.
Bubu
szalona, charakterna, dość reaktywna. Bardzo zabawkowa, dość dominująca. Uwielbia jeść i wkurzać rodzeństwo.Sangwiniczka, bardzo czytelna w zachowaniach.
Monisia
wesoła, radosna, bardzo kontaktowa dziewczyna, bardzo zabawkowa. Nadal najintelientniejsza, bardzo spostrzegawcza, sangwiniczka, aport i szarpanie się szmatkami to ulubione zabawy. Dlatego też dobrze dogaduje się z Solem- są pokrewnymi duszami.
Mała Fi
Stara maleńka, raczej flegmatyczka, indywidualistka, bardzo pewna siebie, odważna, niezależna. Idealna koleżanka dla Pirata, który wybitnie brzydzi się szczeniąt. Mała Fi jest kopią charakeru swojej mamusi.

Panowie
Uszko mniej
Wśród panów on wiedzie prym, choć trzyma się nieco z boku. Piłeczki sa sensem jego życia. Powazny szczeniak, choć czasem zapomina o swojej powadze i przez kilometr spaceru poluje na moje spodnie
Uszko bardziej
złoty chłopak, wszędzie go pełno- silny,sprawny , pomysłowy, inteligentny. Miły, dominujący pies, który nie musi udowadniać swojej pozycji, on wie, że jest panem świata i okolic:) Kocha szarpać się zabawkami.
Piłkarz lub Pan Kuleczka
Cicha woda brzegi rwie. Bardzo kontaktowy, uwielbia zabawę, zawsze w dobrym humorze. Potrafi udawać spokojnego i miłego, ale to tylko pozory- znienacka atakuje buty, albo inne części garderoby.Kocha jeść.
Michaś
Spokojny, idealny do pary z Bubu. On również jest fanem szarpania się zabawkami albo wiszenia na człowieku. Doskonały kompan spacerów. Przytulas.
Pan Brewka
Miły, uległy, kochający wszystkich i wszystko. Zupełnie nie przejmje się, kiedy przepiegnie się po nim jakiś duży pies:) Brewka jest wtedy szczęśliwy. Lubi pokonywać różne przeszkody- kocha konary, pnie etc. Doskonale zbiera grzyby- lepiej ode mnie.
utro wrzucę mniej formalne, spacerowe fotki.