Sprzedam szczenięta bulteriera białe i kolorowe
odrobaczywione i zaszczepione
tel. 0-668 83-**-**
Kwiatek z allegro :D
Kwiatek z allegro :D
Ja byłam poskładana jak to zobaczyłam

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
Pewnie weteryniarz odrobaczywił i odepchlił
Swoją drogą poskładać to się można jak się coś takiego na żywo słyszy "Dzień dobry, ja tylko po tabletki na odrobaczywienie i te kropelki na pcheły"
Ale to wszystko nic w porównaniu do osób, które chcą wyrywać sutki, bo myślą, że to kleszcze... a jakie zdziwienie potem maluje się na ich twarzach jak się dowiadują, że psy- samce też mają sutki
Swoją drogą poskładać to się można jak się coś takiego na żywo słyszy "Dzień dobry, ja tylko po tabletki na odrobaczywienie i te kropelki na pcheły"
Ale to wszystko nic w porównaniu do osób, które chcą wyrywać sutki, bo myślą, że to kleszcze... a jakie zdziwienie potem maluje się na ich twarzach jak się dowiadują, że psy- samce też mają sutki
[url=http://ticker.7910.org/eng][img]http://ticker.7910.org/as1cCx40g410010MjU3anw5ODQwNmp8QmFzdGlhIGlz.gif[/img][/url]
<QUOTE author="Ola"><s>
Ola to chyba żart?
</QUOTE>Ola pisze:</s>
Ale to wszystko nic w porównaniu do osób, które chcą wyrywać sutki, bo myślą, że to kleszcze... a jakie zdziwienie potem maluje się na ich twarzach jak się dowiadują, że psy- samce też mają sutki![]()
Ola to chyba żart?
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10701;98/st/20071211/e/My+Birthday/k/570d/event.png[/img]
Samo życie....
I to wcale nie są rzadkie przypadki...
Kleszcze jak kleszcze, ostatnio Państwo chcieli się umówić na zabieg usunięcia brodawki z brzuszka swojego wilczura. A jakie było przerażenie ich jak się okazało, że takich brodawek pies ma 8!
Wstyd przyznać, ale parsknęłam śmiechem...
Kleszcze jak kleszcze, ostatnio Państwo chcieli się umówić na zabieg usunięcia brodawki z brzuszka swojego wilczura. A jakie było przerażenie ich jak się okazało, że takich brodawek pies ma 8!
Wstyd przyznać, ale parsknęłam śmiechem...
[url=http://ticker.7910.org/eng][img]http://ticker.7910.org/as1cCx40g410010MjU3anw5ODQwNmp8QmFzdGlhIGlz.gif[/img][/url]
- OLKAiDEXTER
- Bulomaniak 3

- Ann_Ki
- Pomocny wiedzą: 1

- Kontakt:
<QUOTE author="Ola"><s>
Ola ty w weterynarii pracujesz?
Ja ostatnio usłyszałam od znajomego
że dopuściłby swoją labradorkę ale ona ma 8 sutków... Na moje pytanie "i co w związku z tym?" Usłyszałam "no wiesz, będzie miała 8 szczeniąt"
</QUOTE>Ola pisze:</s>Samo życie....
Kleszcze jak kleszcze, ostatnio Państwo chcieli się umówić na zabieg usunięcia brodawki z brzuszka swojego wilczura. A jakie było przerażenie ich jak się okazało, że takich brodawek pies ma 8!![]()
Wstyd przyznać, ale parsknęłam śmiechem...![]()
Ola ty w weterynarii pracujesz?
Ja ostatnio usłyszałam od znajomego
Nowy kwiatek z allegro
Szczeniaki Bicolor i tricolor .
pies jest wart swojej ceny, suka wysportowana, wytrenowana, bardzo silna genetycznie o wspanialej psychice, wiec male odziedziczyly wszystko co najlepsze.
i jeszcze tak na marginesie pseudo zaczynają się cenić 1000 zł to normalna cena za bullkundla
Szczeniaki Bicolor i tricolor .
pies jest wart swojej ceny, suka wysportowana, wytrenowana, bardzo silna genetycznie o wspanialej psychice, wiec male odziedziczyly wszystko co najlepsze.
i jeszcze tak na marginesie pseudo zaczynają się cenić 1000 zł to normalna cena za bullkundla
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
Mark Twain
Mark Twain
<QUOTE author="Tosca"><s>
szczeniak bullterriera rudo- biały, jest bicolorem
więc to akurat zaden kwiatek
no chyba ze to byly szczenieta pregowane, w tedy juz bicolorem raczej nie beda... chyba hehe
</QUOTE>Tosca pisze:</s> Szczeniaki <B><s></s>Bicolor </B>
szczeniak bullterriera rudo- biały, jest bicolorem
no chyba ze to byly szczenieta pregowane, w tedy juz bicolorem raczej nie beda... chyba hehe
[size=75](\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.[/size]
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.[/size]
Myślałam ze wszelkie odmiany z białym to płaszczowy rudy , czarny bądź pręgowany.
Tak czy inaczej opis nie trafiony bo jeden piesek to pręgus z białym a drugi czarny pręgowany z białym .
Tak czy inaczej opis nie trafiony bo jeden piesek to pręgus z białym a drugi czarny pręgowany z białym .
Mark Twain
Mark Twain
plaszczowy - to sposób rozmieszczenia umaszczenia, nie każdy pręgus będzie płaszczowy ;P
A bi to poprostu znaczy 2
tri - 3
potem jest tetra (4), penta (5) ale tego się juz w psach nie uzywa hehe
tylko już przy jakiś chemicznych, czy nie chemicznyc badziewiach
nie znam się
A bi to poprostu znaczy 2
[size=75](\__/)
(O.o )
(O.o )