Czy to może być pies dla mnie ?
- ex se natus
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
nie widzę żadnego problemu, najpierw miałam psy, dokładnie 7 i urodziłam dziecko, bez problemu wszystko się odbyło, dziecko przybyło do domu, psy nawet zbyt się małą nie interesowały, teraz Antosia ma pół roku, psy ją liżą po rączkach i buzi, ona tylko zamyka oczy i robi śmieszne miny, przed nami następny etap-raczkowanie, ale myślę, że będzie to niezła zabawa 
- OLKAiDEXTER
- Bulomaniak 3

Przy każdym psie można mieć dziecko
Również jestem młodą kobietą i kiedyś tam chce mieć dzieci.... i nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko chowało się bez psa
Tylko wydaję mi się, gdy przyjdzie dziecko na świat a wcześniej był pies...to wiadomo, że prawie cała uwaga koncentruje się na dzidziusiu a pies wtedy może poczuć się oddalony na dalszy plan więc trzeba jakąś równowagę w tym wszystkim zachować choć pewnie jest ciężko.
Do mnie jak przychodzą małe kuzynki/kuzyni to pies normalnie się z nimi bawi oczywiście pod kontrolą dorosłych. One Go męczą, 'tresują'
i czasami pies jest taki wykończony, że zaczyna ich olewać i idzie do siebie do klateczki
Ale normalnie wieczorem np. jak dzieciaki zostają u mnie na noc kładziemy się wszyscy na kanapie oglądami TV, dzieciaki leżą na nim a On chrapie
A stosunek do psów to chyba zależy indywidualnie od każdego bulla. Mój bardzo ładnie się bawi z 8 letnią suczką Amstaffką Mojego Chłopaka - Ona traktuje Go jak swoje dzidzi
i dominuje nad Nim - On sobie na to pozwala
Również bawi się z Dogiem Kanaryjskim - ok. 4 lat ma., ale tu już Rudy zaczyna dominować a kanar poddaje się. Z innymi też potrafi się dogadywać, ale ma też swoich 'wrogów' z którymi się chyba nigdy nie pogodzi...
Do mnie jak przychodzą małe kuzynki/kuzyni to pies normalnie się z nimi bawi oczywiście pod kontrolą dorosłych. One Go męczą, 'tresują'
A stosunek do psów to chyba zależy indywidualnie od każdego bulla. Mój bardzo ładnie się bawi z 8 letnią suczką Amstaffką Mojego Chłopaka - Ona traktuje Go jak swoje dzidzi
' Once a Bullterrier, always a Bullterrier !! '
'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'
Dexterek :*
'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'
Dexterek :*