Po prze-ciezkim weekendzie z psiakami (szczepienia, chipowanie, tatuowanie, wedrowka do polski, a potem do wroclawia i na miejscu szalenstwach z kuzynka smila oraz po intensywnych odwiedzinach maluchow- wreszcie zmartwychwstalam wirtualnie

i juz z normalnym netem
obecnie szczeniatka skonczyly 7 tygodni. rosna, wariuja, nie daja mi spac, ale to chyba bedzie moj ulubiony miot
co do nowosci- przeprowadzilsmy na szczeniaczkach, tak jak obiecalam, test BAER.
Wszystkie szczenieta, cala osemka, slysza obustronnie prawidlowo!!! 
, co wiecej- pani doktor powiedziala, ze jest mile zadziwiona, bo statystycznie bule slysza od wyzszego progu, tym czasem maluchy wylapuja srednio dzwieki o15 decybeli nizsze niz mowi statystyka, co oznacza, ze maja bardzo czuly sluch

nie znam sie na tych wszystkich progach, decybelach i falach, dlatego czekam na kilka zdan profesjonalnego podsumowania od pani doktor.
chcialabym jeszcze oficjalnie podziekowac Justynie i Darkowi, wlascicielom bulka Michalka za support, transport i przede wszystkim Darkowi za wspieranie mnie i znoszenie caly dlugi dzien.
dziekuje rowniez JAnuszowi za wszystko, mam nadzieje, ze nie bedziesz sie nudzil
dziekuje rowniez Anecie i Damianowi, wlascicielom bulki Lili za goscine i uzyczenie mieszkania aby szczeniaczki mogly troche posikac dywany
co do zdjec- edi wstawila linka, ale fotki nie sa podpisane i mozna sie pogubic. pozwol wiec edi ze bede samodzielnie prowadzic topic moich szczeniat

jak znajde chwilke, podpisze kto jest kto i wstawie na forum, a takze lepsze zdjecia zrobione przez Ole Timar.

obecnie mamy jeszcze dwa wolne szczeniaczki. Devilka i jedna bialaske