Witam
Od ponad pol roku nosze sie z zamiarem kupna bulla, jednak dopiero od kilku tygodni mieszkam na obrzerzach miasta-zdawalem sobie sprawe ze w centrum dlugie spacery itp. beda nieco utrudnione. Chodzi mi o pieska, absolutnie nie mam zamiaru go wystawiac-zwykly czworonozny domownik:) Z tego powodu moje wymagania co do wygladu nie sa zbyt wygorowane: najchetniej nie bialy i nie tricolor(choc kolor to sprawa drugorzedna), podobaja mi sie bulle postawne (chyba nazywa sie to "typ bull"), co do glowy wystarczy zeby nie byla lisia i nie miala wklesniecia:) Nade wszystko jednak wazne jest dla mnie to zeby byl z hodowli w ktorej dba sie o charakter pieskow. Z tego powodu(a takze z powodow zdrowotnych psa, oraz po niektorych zdjeciach ktore mialem nieprzyjemnosc widziec) pseudohodowle odpadaja.
Skontaktowalem sie ostatnio z dwoma hodowlami ktore akurat mialy miot, jednak ceny ( 4000 i 2300) wydaly mi sie troche za wysokie. Czy ktos moze mi polecic dobra i odpowiedzialna hodowle ktora ma szczeniaki w nieco nizszych cenach? Tak w okolicy 1500zl? Czy tez to niemozliwe i jednak trzeba bedzie na dobrego i zdrowego bulla wysuplac wiecej:)?
Z gory dzieki za odpowiedz