Bulterier Miniaturowy a inne rasy psow

Czyli wszystko o naszych braciach mniejszych :)

Moderator: Kia

vika

Bulterier Miniaturowy a inne rasy psow

Post autor: vika »

witam raz jeszcze, od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem minibulla ale nie wiem jakie beda jego relacje z moim psem- buldogiem francuskim, prosze napiszcie jak "zyja" wasze psy z psami innych ras.
Anita
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: Anita »

Ja mam dwa duże stare bulteriery a moja mama młodego buldożka francuskiego.Nie ma problemów gdy się spotykają.Minibull wzrostem psuje do buldożka.Jesli temperament będą miały zbliżony to na pewno się dogadają.
Awatar użytkownika
CASIA
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: CASIA »

vika

nie no , nie moge :shock: teraz to juz napewno sie zdecyduje :D gratuluje gromadki, zdjecia naprawde przekonujace :wink: jednak zdaje sobie sprawe ze kazdy pies ma inny charakter i wcale nie musi byc tak pieknie jak na zdjeciach.
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

No fotki rzeczywiście rozbrajające :lol: Jeśli weźmiesz szczeniaczka, to myślę, że bezproblemowo się dogada z Twoim pupilem, bo stopniowo będzie się klimatyzował. Vika, a jak Twój pupil dogaduje się z innymi pieskami?
vika

moj pies jak to na buldoga francuskiego przystalo chce sie bawic ze wszystkimi. w domu mam jeszcze 9-cio letniego wilczura- jego omija odkad go dziabnal (maly chcial sie bawic a staruszek juz nie ma na to ochoty) a na spacerach bawi sie z mlodym Staffordshire bullterrierem (mam nadzieje ze tak sie pisze :oops: ) znajomej
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

Szczeniak się napewno dostosuje do psich domowników, będzie spoko :thumright:
megisiwka
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: megisiwka »

jeśli moge się wtrącić...moim zdaniem nie powinno byc żadnych problemów po miedzy minutkiem a Twoimi psami-jeżeli dogaduja się one z innymi psami...tylko pewnie temu starszemu owczarkowi nie bardzo będzie sie podobał, mały rozbrykany gryzoń ;) :D

Ja równiez zastanawiam sie nad minutkiem, ale to dopiero za kilka lat (KASA :roll: :? )

a w domu mam juz 2suczki = 1-staffordshire bull terriera i 1-kundelka i mam to szczescie, ze moje dziewuchy maja bardzo podobne i zgrane charakterki i dogaduja sie SUPER :D

CASIA :

Demonka i całe stadko SUPER :D

Pozdrawiamy serdecznie i mam nadzieje, ze jeszcze się kiedys spotkamy na jakiejs wystawie ;) :D

PS.spotkałysmy sie na bulliadzie w Lubieszynie w czerwcu, pytałam o minutki ;) ja byłam z młodą stafficzką
Awatar użytkownika
wejherstaff
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Post autor: wejherstaff »

Awatar użytkownika
CASIA
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: CASIA »

<QUOTE author="wejherstaff"><s>
wejherstaff pisze:</s>http://images42.fotosik.pl/20/58b1fe6ca6f3510cmed.jpg
Fotka mnie powaliła :lol:
SUPER !!!
</QUOTE>
na tej fotce była szczylem malutkim i zawsze kładła się pomiędzy psy i teraz choć już nie jest taka malutka dalej kładzie między psami albo na nich :)
ODPOWIEDZ