IMIĘ DLA BULLKA.........?
IMIĘ DLA BULLKA.........?
hej,jesli ktos ma ochote,to prosze o jakiej propozycje na imie dla chlopca.... Radek odpada !
dzieki
-
Maniek88805634
-
bulterierka
- Pomocny wiedzą: 3

-
rajski ptak
- Bulomaniak 3

- Kontakt:
Ja tam bym chciała mądrego i utalentowanego bulteriera
.Mój kolejny to będzie Balzac ( mogę Ci imię dla psiaka "pożyczyć", jeśli chcesz) .Może być jeszcze np. Miró , Cézanne
Z takich "zwykłych" to jeszcze Brudno i Czesio mi się podoba
Z takich "zwykłych" to jeszcze Brudno i Czesio mi się podoba
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10701;98/st/20071211/e/My+Birthday/k/570d/event.png[/img]
-
Iwona & Jacek
- Pomocny wiedzą: 1

Z groźnych:
Furio, Drako, Grom, może Rumcio od Rumcajsa
( w końcu to imię rozbujnicze, chociaż w tym przypadku raczej bardziej komiczne niż groźne).
Z miłych:
Fernando, Łapek, Buruś, ...albo coś w tym stylu (tylko uważaj, bo podobno jest tak trochę na odwrót. Te z groźnymi imionami przeważnie są przyjacielskie i urocze, a te z uroczymi typu Stokrotka to często harakterne sztuki i potrafią nieźle zaleźć za skórę
).
Mnie osobiście podobają się śmieszne imiona typu:
Zaraz
(boulki zawsze robią wszystko zaraz a nie odrazu, szczególnie jeśli nie mają na to ochoty),
albo Ugryź (ale to chyba wywoływałoby konsternację na spacerkach
, więc chyba raczej nie dla bulka),
a może po prostu Happy albo Farciarz .
Moim zdaniem imię trzeba dopasować do konkretnego psiaka. My mieliśmy kiedyś cudowną rotwailerkę, o imienu Elka. Niestety w rodzinie mamy Elżbiety i po przywiezieniu jej do domu zmieniliśmy na Furia. Po paru dniach okazało się, że z suni żadna Furia nie będzie, więc zmieniliśmy na Nora. No i tak zostało.... a nasz ogródek, dzięki Norci zamienił się w pobojowisko zapełnione norami jej roboty. Więc uważaj z tym imieniem
... bo to całkiem poważna sprawa.
Furio, Drako, Grom, może Rumcio od Rumcajsa
Z miłych:
Fernando, Łapek, Buruś, ...albo coś w tym stylu (tylko uważaj, bo podobno jest tak trochę na odwrót. Te z groźnymi imionami przeważnie są przyjacielskie i urocze, a te z uroczymi typu Stokrotka to często harakterne sztuki i potrafią nieźle zaleźć za skórę
Mnie osobiście podobają się śmieszne imiona typu:
Zaraz
albo Ugryź (ale to chyba wywoływałoby konsternację na spacerkach
a może po prostu Happy albo Farciarz .
Moim zdaniem imię trzeba dopasować do konkretnego psiaka. My mieliśmy kiedyś cudowną rotwailerkę, o imienu Elka. Niestety w rodzinie mamy Elżbiety i po przywiezieniu jej do domu zmieniliśmy na Furia. Po paru dniach okazało się, że z suni żadna Furia nie będzie, więc zmieniliśmy na Nora. No i tak zostało.... a nasz ogródek, dzięki Norci zamienił się w pobojowisko zapełnione norami jej roboty. Więc uważaj z tym imieniem