Baer - gdzie badać
-
Płotek
- Bulomaniak 1

- Kontakt:
Baer - gdzie badać
Mam pytanie - u kogo przebadać psa, by badanie było wiarygodne, gdyż gdzieś wyczytałem, że np. badania wykonane u dr Niedzielskiej nie pokrywają się z wykonanymi za granicą.
-
_JaMaR_
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
W Polsce to albo Wrocław ( Niedzielscy) albo Olsztyn.
Co do Wrocławia było kilka wątpliwosci ale dowodow nikt publicznie nie pokazał ( no chyba ze sie myle) co do Olsztyna nie doradze nic bo nie byłem nie widziałem ludzie sobie chwalą ale tak naprawde to potrzeba na wyrobienie sobie renomy troche czasu wiec trudno powiedziec.
Myśle że najbliżej i bez wątpliwosci pozostaje Belgia/Holandia.
Co do Wrocławia było kilka wątpliwosci ale dowodow nikt publicznie nie pokazał ( no chyba ze sie myle) co do Olsztyna nie doradze nic bo nie byłem nie widziałem ludzie sobie chwalą ale tak naprawde to potrzeba na wyrobienie sobie renomy troche czasu wiec trudno powiedziec.
Myśle że najbliżej i bez wątpliwosci pozostaje Belgia/Holandia.
No dobrze...a jeśli ja mieszkam w Chrzanowie (małopolska) to mam bardzo, bardzo daleko do miejscowości o których wspominacie. Chciała bym przebadać Kosmos we wszelakich kierunkach, czy badania u naszego stałego weta są naprawdę mało wiarygodne?? I czy u zwykłego weta w ogóle jest możliwość zbadania serca i słuchu??
Życiowo czyli melanżowo:)