bije psa
-
mixx
bije psa
Czesc drecyz mnie pewna sprawa a mianowicie koles ode mnie z klasy ktorego juz dlugo znam i wiem ze jest rozpieszconym chamem ma pitbulla wiek ok 2.5 roku kiedys nie przejmowalem sie tym ale teraz sie zaczalem moze dlatego ze chce sobie kupic psa tego typu koles bil i nadal bije psa byla taka sytuacja ze kopna go w zebra to pies az odskoczyl i zapiszczal wybil mu zeba pies nieraz podchodzi do niego a on go uderza bylem swiadkiem nieraz jak go bije ale wiekszoszcia on sie sam chwali pies byl agresywny przez to raz zaatakowal matke slucha sie tlyko ojca nie wiem czy zrobic zeby to sie zle nie skonczylo tlumacyzlem mu ze takiego psa bic to glupota bo moze sie zemscic i wtedy bedzie bida zreszta zadnego psiaka nie mozna katowac najlepsze jest ze pies sie slucha tlyko ojca bo jezdzil z nim na tresure strasznie szkoda mi tego psiaka bo jest piekny zero agresji gdy czasem go widze merda ogonkiem i sie cieszy najchetniej bym go zap... za to ale nie chce robic z siebie jakiegos kozaka czy wiecie jak moge kolesia udupic zeby albo zabrali mu psa albo cos?
<QUOTE author="gnojek"><s>
W tej sytuacji mało istotny jest fakt czy to mixx czy naphozord, ważne, że widzi krzywdę wyrządzaną czującemu stworzeniu. Miejmy nadzieję, że zareaguje odpowiednio, mimo młodego wieku
</QUOTE>gnojek pisze:</s>Ferie się zaczęły? Dzieci siedzą po nocach i listy piszą...
Po stylu i braku interpunkcji wnioskuję, że twoja inna ksywka to naphozord.
Daj sobie spokój i wracaj na czat onetu.
W tej sytuacji mało istotny jest fakt czy to mixx czy naphozord, ważne, że widzi krzywdę wyrządzaną czującemu stworzeniu. Miejmy nadzieję, że zareaguje odpowiednio, mimo młodego wieku
-
Maja G.
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
Nie mozesz patrzec na taka sytuacje obojetnie, bo tym samym przyczyniasz sie to cierpienia psa! Jesli rzeczywiscie ma miejsce to co mowisz, koniecznie zglos to, jak Cie zleja zglos jeszcze raz...do skutku!
"Zwierzęta istnieją dla siebie samych. Nie stworzono ich dla ludzi, tak samo jak czarnych nie stworzono dla białych, a kobiet dla mężczyzn" - Alice Walker
-
mixx
Jeżeli widzisz taką szansę - tłumacz. Może zrozumie. Jak nie to porozmawiaj z jego rodzicami - może oni zrozumieją. Poszukaj i daj mu do poczytania o pozytywnym szkoleniu. Może on po prostu nie widzi że robi coś źle. Może inaczej nie potrafi. Może sie tak dowartościowuje, bo ma "groźnego" psa a go tłucze. Takich może jest pewnie więcej. Ale nie zostawiaj sprawy bo wtedy wyrażasz zgodę na takie zachowanie.
stara prawda - kto kapciem wojuje od bambosza ginie ;]]]]
-
sm78
-
Adriano
- Bulomaniak

<QUOTE author="mixx"><s>
Ty sory , na prawdę ale po chu* ty piszesz takie rzeczy tutaj ? Co , ty myślisz , że ktoś z forum pojedzie i zabierze mu psa ?
bo w ogóle nie widzę sensu Twoich wypowiedzi , nic a nic , doradzają Ci abyś zgłosił tu i tam to ty nie chcesz , tłumaczysz , że Twój kumpel z klasy .
To co ty właściwie oczekujesz od forumowiczów ? Współczucia dla psa ? Bo już nie rozumiem .
Sory ale na prawdę drażnią mnie takie posty .
</QUOTE>mixx pisze:</s>hmmm sluchaj ten pies ma tylko zle zycie z nim matka jest dobra dla psa i chyba to sie odbija na niej nie zglosze niczego na psiarnie bo to nic nie da zreszta kolega z klasy chcialbym to zrobic tak zeby wiecej debil nie bil psa
Ty sory , na prawdę ale po chu* ty piszesz takie rzeczy tutaj ? Co , ty myślisz , że ktoś z forum pojedzie i zabierze mu psa ?
To co ty właściwie oczekujesz od forumowiczów ? Współczucia dla psa ? Bo już nie rozumiem .
Sory ale na prawdę drażnią mnie takie posty .
"Ludzie zapomnieli o tej prawdzie,lecz Tobie nie wolno zapominać.Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to,co oswoiłeś."
"Mały Książę" A.S. Exupery
" Nikt nie rodzi się zły z natury "
"Mały Książę" A.S. Exupery
" Nikt nie rodzi się zły z natury "
-
bulterierka
- Pomocny wiedzą: 3