Może jednak ten klub powstanie.[przecież na psy można np.głosować]Poza wynikiem wystawy ważne jest też aby dobrze się bawić
zachowanie na poziomie właściciela jest równie ważne jak eksterier jego psa
marek

</QUOTE>saeschli pisze:</s><QUOTE author="Monika-Opalplast"><s></QUOTE>Monika-Opalplast pisze:</s>Marek nie Monika Sylwio![]()
O rany, sorry![]()

</QUOTE>Monika-Opalplast pisze:</s>Mam jeszcze propozycje aby powołać rade starszych w osobie najwybitniejszego hodowcy europejskiego który wytypowałby reprezentacje złożoną z psów o jednym przydomku i wszystkie problemy są rozwiązanea zw.rankingów zostaliby rezerwowymi
![]()
</QUOTE>Monika-Opalplast pisze:</s>
[przecież na psy można np.głosować]
</QUOTE>Szycu pisze:</s>
Co do wyjeżdżania ilości punktów to też prosto można to zweryfikować - np. każdy jeździ ile chce ale na koniec sezonu przedstawia powiedzmy 8 wystaw na których mu najlepiej poszło.
</QUOTE>Szycu pisze:</s>Częstochowie na której będzie 4 razy więcej psów???? Ja mam w głębokiej dupie caciby dawane przez allrounderów bo wolę np czwartą lokatę na klubówce u Pavla na której będzie więcej niż 200 psów.

</QUOTE>Wojtek - Lakonga pisze:</s>
To jest całkiem niezły pomysł, tylko ja bym proponował brać pod uwagę ilość zgłoszonych psów, bo pózniej będzie przepychanka z Pcimiem Dolnym w tle.