<QUOTE author="Dorota"><s>
Dorota pisze:</s>Mam nadzieję że nie po babce która również zeszła na nerki.
Serduszko nadal jest chore to wiem od specjalisty kardiologa który opiekuje się psem z pani hodowli,a wnęter jakim był takim jest nadal.
Pani Halino weterynarze to wbrew pozorom nie tak zamknięty świat jak się pani wydaje a bulteriery chodzą do lecznicy więc niech pani siebie nie wybiela
i nie szkaluje innych bo się to pani w końcu odbije czkawką.
Kiedyś dawno temu można było z panią normalnie porozmawiać i ja apeluję
Dawna Halino Proszę wróć
</QUOTE>
Zaczyna Pani wyciąganie nieboszczyków sprzed nastu lat
Babka zeszła w wieku prawie 9 lat (nie tak młodo jak rep i jego brat) w konsekwencji częstych i ropnych zapaleń gruczołów mlekowych przy urojonych ciążach i leczona była wtedy przez wetów hormonami i nie tylko. Niestety niedobrze odbiło to się na całym jej organiźmie a szczególnie na nerkach. Powinna być pewnie wcześniej poddana sterylizacji to może pożyłaby sobie babcia trochę dłużej
Niestety człowiek uczy się na własnych błędach
Co do serduszka to mamy sprzeczne info bo owszem jest pod opieką kardiologa, ale właściciel twierdzi, że jest już wszystko ok z psem i wystarczą raz do roku przypominające kontrole. Tak się składa, że jest to także pies po tym repie zeszłym przedwcześnie na nerki

Pocieszające bardzo jest jednak w tym to, że chociaż pies ma zalecenia kontroli serca raz do roku to nerki ma póki co zdrowe jak dzwon
Jeżeli chodzi o wnętra to mamy chyba sprzeczne info bo ja nie mam bladego pojęcia gdzie on jest

i który to wet takich info udziela a drugi wet zaczyna rozbierać publicznie i tendencyjnie moje psy na czynniki pierwsze
To może wywleczmy wszystko na forum o wszystkich psach i o tym co dzieje sie w poszczególnych gabinetach weterynaryjnych w całej Polsce

będzie dopiero fajna jazda - tylko co z etyka lekarską
Pomimo wszystko nie sprowokuje mnie Pani do takiej samej metody rozbierania na czynniki pierwsze cudzych psów oraz hodowli z których pochodzą pomimo dużej wiedzy jaką zebrałam przez 17 lat siedząc w temacie bulterierów
I w tym przypadku powraca tu Ta Dawna Halina