Jeśli Preventic nie zadziałał co jest dla mnie bardzo dziwne to zostaje ci albo wykąpać psa w szamponie p/pchelnym albo użyć spoot-on :Frontline, Fiprex, Advantix...firm jest dużo.
taka cena bo miał być również na różne skórne paskudztwa. chciałem go wykąpać, ale ma założone szwy i dlatego wolałem poczekać, aż zostaną zdjęte(w poniedziałek). mam szampon hiltona i jak do tej pory wydaje mi się, że działał poprawnie
właśnie bardzo mi chodziło o nużeńca, bo pół roku temu mój 10 letni dog przegrał 8-mio miesięczną walkę z tym paskudztwem:( jak pies ma ranę(już prawie zagojoną) nic mu nie będzie od kąpieli?
Ja kupuję Frontline i Advantix i co miesiąc raz jednym raz drugim smaruję Shadowa i jeszcze całe szczęście nie zdarzyło się żeby dopadły go jakieś robale.
Więc z dotychczasowego używania przeze mnie tych preparatów mogę Ci je polecić.
tydzień temu w czasie codiennej przebieżki zaatakował nas dorosły owczarek. Eddy ma dopiero 8 m-cy i brak skłonności do agresji(dla mnie to priorytet), więc kudłaty zaczął go tarmosić nie na żarty. Finał jest taki, że bulik ma 2 szwy, a ja straciłem słuchawki do tel., bluzę i mam 4 szwy... Ważne że bull ma się dobrze