Karmy z allegro

wszystko o suchych karmach
woody160

Karmy z allegro

Post autor: woody160 »

Witam, chciałem zapytać was o karmy kupowane na allegro. Wiem że sklepy mają ogromne przebicie na produktach które oferują dlatego na allegro można znaleźć to samo znacznie taniej niż w sklepie. I w związku z tym mam pytanie czy kupowaliście kary przez allegro i jakie są wasze doświadczenia. Czy było wszystko w porzadku? Czy karmy nie były przypadkiem przeterminowane czy może źle przechowywane. Na allegro można zaoszczędzić ale nie chce tego robic kosztem zdrowia mojego psa.
MiMi

Post autor: MiMi »

hej

kiedys kupilismy karmę która była otwarta z jednej stony- rozpruta i zamknieta na nowo w taki sposob, ze sie zorientowalismy. zrobilam awanture i koles zobowiazal sie poslac kuriera aby wymienic karme na nowy worek. startera i babydoga kupowalismy z firmy katani- tez sa na allegro- glownie dla slazakow - rewelacyjni, bo mi pan przywozil pod drzwi i placilam na miejscu (tak mozna na terenie bytomia, piekar slaskich, tarnowskich gor i okolic) reszte wysyla. naprawde rewelacyjne ceny- polecam

np za startera placilam 149zl a za babydoga 185- gdzie najtansza na allegro jest 189.
Awatar użytkownika
nadine22
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: nadine22 »

haj ja kupowałam u 3 albo 4 roznych sprzedawcow na allegro - za kazdym razem szybka realizacja i wszytko ok - zawsze szukam kto w danym momneci ma najlepsza oferte - czesto dodaja jakies gratisy fajnewiec warto poszukac - i kupowac od super sprzedawcy
ODPOWIEDZ