moj bull ma podejrzenia choroby neurologicznej i nie wiem co mam z tym dalej robic
choroby neurologiczne
-
bri
choroby neurologiczne
orientujecie sie gdzie mozna zrobic rezonans magnetyczny badz tomografie komputerowa? a moze ktos robil z was takie badania swojemu bulikowi?
moj bull ma podejrzenia choroby neurologicznej i nie wiem co mam z tym dalej robic
-
Justa&Darek
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
-
margolciabull

-
Justa&Darek

- Kontakt:
<QUOTE author="bri"><s>
Tak, nasz Michaś miał robione badanie tomografem komp. Umawailiśmy się telefonicznie. Na termin wizyty czekaliśmy 3 tygodnie.
Koszt badania, łacznie z narkozą i jakimś specyfikiem do szybkiego wybudzania wyniósł nas około 800zł - badanie było robione w marcu 2007 roku, więc cennik mógł się już zmienić...
</QUOTE>bri pisze:</s>ale orientujesz sie bo twoj bull mial? a jaka jest cena? nie wiesz ile trezba czekac?
Tak, nasz Michaś miał robione badanie tomografem komp. Umawailiśmy się telefonicznie. Na termin wizyty czekaliśmy 3 tygodnie.
Koszt badania, łacznie z narkozą i jakimś specyfikiem do szybkiego wybudzania wyniósł nas około 800zł - badanie było robione w marcu 2007 roku, więc cennik mógł się już zmienić...