Augustin -krzyżówka Pandy i Bulteriera jest z nami od 6 lutego
To co Auguściak mógłby powiedzieć o sobie: " Mam 5 miesiecy , no5 i pół.Sięgam główką ponad stół i staram się zawsze wcisnąć tam gdzie zmieścić się nie mogę.Moi Pańciowie mnie kochają ,ale chyba niezbyt mocno, bo muszę się dokarmiać wszystkim co znajdę na spacerkach.Nie wiem czy te rzeczy są jadalne,ale na pewno smaczne

Lubie obgryzać takie białe coś-Pani mówi ,że to kości z krowy,a Pan je piłuje piłką na pół. Uwielbiam spać z moimi Pańciami w wyrku(Pańcia nawet mnie nakrywa kołderką, którą zabiera Panu

) Uwielbiam zabawę z moim przyjacielem odkurzaczem - zdarzyło mi się nawet popuścić siusiu z radości na widok Electroluxa

Pańciowie zamykają go w więzieniu (szafie), więc starałem sie parę razy uwolnić go,ale Pani była bardzo zła za to...Nie wiem dlaczego? Kocham wszystkich ludzi i z każdym bym się przywitał,ale nie każdy chce mnie głaskać

Psy na spacerkach też są super, choć niektóre są dziwne bo warczą.Lubie duże psy,np dogi niemieckie lub owczarki bo fajnie sie za nimi biega. Wracając do mojego ulubionego tematu jedzenia....to jak sobie dobrze pojem to pokochałbym się z poduszką lub kołderką na pańciowym łóżeczku,ale Pańcia się wkurza i brzęczy ,że jestem zboczeńcem i gwałcicielem i zwala mnie z wyrka. Czasami słyszę ,że jestem szkodnikiem i niewdzięcznym pasożytem .Ale o co chodzi?Czyżby o te buty Pańci co je sobie pożyczyłem do zabawy?No fakt- rozwaliły się,ale to musiała być tandeta.Oni dużo rzeczy mają tandetnych: pasek od spodni-tandeta- sam mi się w pyszczku rozpadł , kabel od drukarki też badziew, kabel od kinkietu, kapcie, torebka Pani to samo.Ściany w domu też jakieś liche i farba brzydka.Myślałem ,że pod spodem jest ładniejsza,ale nie było żadnej tylko się do gipsu dodrapałem.
No dobra starczy tego pisania .Wkleję parę swoich fotek jak byłem mniejszy i lżejszy. A jutro może mi Monia zrobi jakieś inne foty.
Tu jak śpię z Panem
Tutaj jak wracam ze spacerku
Tu jak bawię się w piaskownicy dla psów
Tu jak mieściłem się jeszcze na parapet
Tu podobno wyglądam jak rekin
Tutaj wydaje mi się ,że jestem człowiekiem
Tutaj jestem psem-nietoperzem
[/img]