QuentinHill FLY ME TO THE MOON

psy w wieku do 18 miesięcy.
Buteo
Pomocny wiedzą: 5
Kontakt:

Post autor: Buteo »

Asia,nie zwracam sie do ciebie per Wy wiec prosze,nie mow do mnie w ten sposob,to co pisze na forum tym i innych to sa moje wnioski,uwagi czy spostrzezenia

oczywiscie ze kazdy ma prawo sie cieszyc z tego co wyhodowal,ma rowniez prawo a nawet obowiazek wstydzic sie a jak juz pisalem wielokrotnie egzamin dla hodowcow jest na wystawach,i mozna sobie robic na forum takim czy innym grupe wyznawcow co beda wlasnym cialem zaslaniac tylko pytanie po co?

jest takie powiedzenie: twoje czyny tak glosno krzycza ze nie slysze co mowisz

i zeby nie bylo:ja tez nie jestem dumny ze wszystiego co urodzilo sie w mojej hodowli
MiMi

Post autor: MiMi »

zle odbierasz to co napisalam w pierwszym poscie,

na wystawach sie porownuje psy i wybiera najlepsze. ja nie pisze, ze moje szczenieta sa najlepsze albo lepsze od szczyli z hodowli Z lub Y. po co wiec tekst o egzaminie na wystawach?

napisalam, ze efekt krycia wg mnie byl dobry i uargumentowałam, dlaczego tak sądze na konkretnych przykładach, w kontekscie calego klimatu, który byl wokolo tego miotu. to roznica, spora.
Żmija

Post autor: Żmija »

Śliczna suka. :D
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

Post autor: Jaga »

<QUOTE author="MiMi"><s>
MiMi pisze:</s> wolalabym duzo bardziej od glupiego <B><s></s>pitu pitu </B>na forum, poczytac jeden post hodowcy o wlasnym miocie, co mu sie udalo osiagnac, poprawic. zawsze moge sie wtedy czegos nowego dowiedziec o danych osobnikach.
problemem for o bulach jest to, ze najmniej jest o bulach.
</QUOTE>
Pitu pitu, bla bla bla bla, a później :shock: jak wyjdzie :ass: i następuje śmiertelna cisza :F a miot ginie gdzieś w kosmosie :faja:
yoshi
Pomocny wiedzą: 2
Pomocny wiedzą: 2

Post autor: yoshi »

alez to powyrastalo, musicie byc dumni!

ja mam jej taka fociszke :lol:

http://img171.imageshack.us/img171/81/p ... 212as9.jpg
[size=75](\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.[/size]
Awatar użytkownika
Jaga
Kontakt:

Post autor: Jaga »

Podobna do ciotki Cocoliny :D
asdsa
Pomocny wiedzą: 1
Pomocny wiedzą: 1

Post autor: asdsa »

Ślicznota :shock:
Sylwia K
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: Sylwia K »

Bardzo lubię takie masywne bullki:)
bulterierka

Post autor: bulterierka »

Cudo natury!

Piekna! :D :D :D :D :D :D :D
alpurczino

Post autor: alpurczino »

nie znam MiMi ani Pana Piotrka wiec napisze z jako postronny obserwator że, moim zdaniem nie ma nic w tym złego ze ktoś się cieszy że wyhodował ładnego psiaka

:D

ja tez bym się cieszyła

na dodatek większą cześć ludzi zainteresowanych bullami nie może odwiedzić ileś tam wystaw żeby mieć porównanie a tak może sobie pooglądać przynajmniej w necie :D

pieski z Buteo są mi akurat dobrze znane ,

na wystawach zdobywają tytuły są bardzo ładne więc jest powód do dumy , więc czemu nie pokazać je w necie szerszemu gronu forumowiczów/pasjonatów rasy.

z tego co zauważyłam MiMi dopiero zaczyna ( na żywo widziałam tylko prześliczną Uzinę ) ale jej psy cieszą oko i także mają coraz większy dorobek "wystawowy"

tak trzymać :thumleft: :) !!

Ola
ODPOWIEDZ