pytanko- amstaff i bulterier razem?
-
Olga20
pytanko- amstaff i bulterier razem?
witam już dawno nie pisałam
wyszło trochę głupio siostra mojego chłopaka podrzuciła nam małego amstaffa (psa 4 miesiące) niby na 1 tydzień mija już 2 miesiąc a nadal go nie zabrała (jest nieodpowiedzialna więc piesek zostaje u nas i dla tego że go po kochaliśmy i jest naszym oczkiem w głowie wiecie jak to jest
) dużo ludzi nam radzi że by nie kupywać bullterriera bo mamy już psa ale zawsze marzyliśmy o tym że jak będziemy na swoim to będziemy mieli bullterriera i teraz pytanie czy lepiej od czekać jak ten nasz amstaff podrośnie czy od maleńkiego chować razem no mój maleńki to kocha zabawy z innymi psami zero agresji do innych zwierząt i ludzi.wiemy że poradzimy sobie z 2 psami zawsze ktoś jest w domu a jeśli mamy zostawić pieska na dłużej niż 8 godz. to teściowa zachodzi i bierze go na spacer itp.adoptowała bym bullterriera ale przeważnie są psy a myślę że suczka i pies się lepiej dogadują niż 2 psy.co myślicie może chętnie widziane podpowiedzi
czy szczeniaka kupić czy adoptować dorosłego bullterriera wy macie doświadczenie więc zaufam wam i pokieruje sie waszymi doradztwami.

-
MiMi
-
Edyta Nowacka
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
-
Butelenka