pytanko- amstaff i bulterier razem?

dział dla pytających przed zakupem bula :)
Olga20

pytanko- amstaff i bulterier razem?

Post autor: Olga20 »

witam już dawno nie pisałam :oops: wyszło trochę głupio siostra mojego chłopaka podrzuciła nam małego amstaffa (psa 4 miesiące) niby na 1 tydzień mija już 2 miesiąc a nadal go nie zabrała (jest nieodpowiedzialna więc piesek zostaje u nas i dla tego że go po kochaliśmy i jest naszym oczkiem w głowie wiecie jak to jest :D ) dużo ludzi nam radzi że by nie kupywać bullterriera bo mamy już psa ale zawsze marzyliśmy o tym że jak będziemy na swoim to będziemy mieli bullterriera i teraz pytanie czy lepiej od czekać jak ten nasz amstaff podrośnie czy od maleńkiego chować razem no mój maleńki to kocha zabawy z innymi psami zero agresji do innych zwierząt i ludzi.wiemy że poradzimy sobie z 2 psami zawsze ktoś jest w domu a jeśli mamy zostawić pieska na dłużej niż 8 godz. to teściowa zachodzi i bierze go na spacer itp.adoptowała bym bullterriera ale przeważnie są psy a myślę że suczka i pies się lepiej dogadują niż 2 psy.co myślicie może chętnie widziane podpowiedzi 8) czy szczeniaka kupić czy adoptować dorosłego bullterriera wy macie doświadczenie więc zaufam wam i pokieruje sie waszymi doradztwami. :) 8)
MiMi

Post autor: MiMi »

zdecydowanie odczekac jak astek podrosnie, ja bym brała jaks konczy 2 lata i koniecznie inna płec.

my mamy suki w podobnym wieku- roznica 7-8 mcy ale nie bylo nam latwo w okresie ich dojrzewania. nie zaryzykowalabym juz drugi raz.
Edyta Nowacka
Pomocny wiedzą: 5
Pomocny wiedzą: 5
Kontakt:

Post autor: Edyta Nowacka »

z samcami bywa gorzej 8)

także zgadzam się z powyższym :D
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10750;443/st/20071022/e/Jozin+birthday/dt/-6/k/decd/event.png[/img]

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;92/st/20070214/e/Agnieszka+is+with+me++%3A%29/dt/-6/k/2ea7/event.png[/img]
Butelenka

Post autor: Butelenka »

To na pewno jest wyzwanie

ale są ludzie i ich psy którzy przez to przeszli

powodzenia
Gatita
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: Gatita »

jezeli jszcze bulek, to wykastrowac szybko oba i mysle ze mozebyc spoko
Butelenka