ja chciala bym do jego diety wprowadzic miesko i ryz i jakies wazywka ugogotowalam mu ryz z marchewka , szyjke i korpus kurczaka gotowalam tylko piec minut i zostaly zmielone razem z koscilami przez mojego faceta
czym karmic
-
marika
czym karmic
Mam pytanie czym karmic rockiego ktory ma 2 miesiace jest zemna od 3 dni wczesniej dostawal sucha karme purine dla szczeniat i nic wiecej
ja chciala bym do jego diety wprowadzic miesko i ryz i jakies wazywka ugogotowalam mu ryz z marchewka , szyjke i korpus kurczaka gotowalam tylko piec minut i zostaly zmielone razem z koscilami przez mojego faceta
czy moge mu od jutra zaczac podawac to jedzonko co jeszcze wprowadzic mu do diety i jak go przestawic odrazu czy moze stopniowo mieszac z karma
czekam na pomoc 
Re: czym karmic
<QUOTE author="marika"><s>
Hmmmm proponuję najpierw porządnie rozejrzeć się na forum, potem pytać.
Możesz gotować, karmić BARF-em lub gotową karmą, wybór należy do Ciebie. Zastanawiam się tylko po co mieliłaś te gotowane kości
Bo tego to już kompletnie nie rozumiem.
</QUOTE>marika pisze:</s>Mam pytanie czym karmic rockiego ktory ma 2 miesiace jest zemna od 3 dni wczesniej dostawal sucha karme purine dla szczeniat i nic wiecej
ja chciala bym do jego diety wprowadzic miesko i ryz i jakies wazywka ugogotowalam mu ryz z marchewka , <B><s></s>szyjke i korpus kurczaka gotowalam tylko piec minut i zostaly zmielone razem z koscilam </B>i przez mojego facetaczy moge mu od jutra zaczac podawac to jedzonko co jeszcze wprowadzic mu do diety i jak go przestawic odrazu czy moze stopniowo mieszac z karma
czekam na pomoc
![]()
Hmmmm proponuję najpierw porządnie rozejrzeć się na forum, potem pytać.
Możesz gotować, karmić BARF-em lub gotową karmą, wybór należy do Ciebie. Zastanawiam się tylko po co mieliłaś te gotowane kości
-
marika
ja nie zbyt rozumiem pytanie
mieso bylo tylko obgotowane bo niechcialam podawac rockiemu na pierwszy raz calkiem surowego a wszystko razem zostalo przepuszczone przez maszynke do mielenia dlatego ze wydaje mi sie ze 2 miesieczny pies ktory byl do tej pory na karmie nie da rady sobie z koscia
Zastanawiam się tylko po co mieliłaś te gotowane kości Bo tego to już kompletnie nie rozumiem.
a pytania nie rozumiem czy to zle ze dostaje szyjki i korpus razem z kosciami powinien jesc tylko mieso ?:roll:
Zastanawiam się tylko po co mieliłaś te gotowane kości Bo tego to już kompletnie nie rozumiem.
a pytania nie rozumiem czy to zle ze dostaje szyjki i korpus razem z kosciami powinien jesc tylko mieso ?:roll:
-
Edyta Nowacka
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
gotowany drob jest feeee. jeszcze z koscia
albo surowe albo gotowane
albo surowe albo gotowane
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10750;443/st/20071022/e/Jozin+birthday/dt/-6/k/decd/event.png[/img]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;92/st/20070214/e/Agnieszka+is+with+me++%3A%29/dt/-6/k/2ea7/event.png[/img]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;92/st/20070214/e/Agnieszka+is+with+me++%3A%29/dt/-6/k/2ea7/event.png[/img]