Czy to prawda,że lakierowana podłoga źle wpływa na stawy małego bulteriera?Mój lucky ma 3 miesiące, od 3 dni jest u mnie w domu ale że sika musiałem pościągać na razie dywany.Myślę poważnie o klatce, ale nie wiem czy to dobry wybór.Czekam na rady doświawdczonych bulkomanów.
http://www.postimage.org/image.php?v=aV ... 2vW8CJ.jpg
śliska podłoga dla bulka
Dulka czasami jak żle zeskoczy z kanapy na śliski parkiet to przez jakiś czas utyka,ale 0na ma już 2 lata(jak ten czas leci).Bawimy sie z nia jednak w pokoju gdzie jest dywan z tego względu, zeby czasami sobie nie zrobiła krzywdy jak dostaje głupawki i skacze jak królik
(bull jednak swoje waży)
Co do klatki - to u nas słuzy tylko jako lokum w czasie wystaw ,w domu wchodzi do niej tylko po to ,żeby powywracać wszystko w środku do góry nogami
pozdr. z Rybnika
Co do klatki - to u nas słuzy tylko jako lokum w czasie wystaw ,w domu wchodzi do niej tylko po to ,żeby powywracać wszystko w środku do góry nogami
pozdr. z Rybnika
-
cezaryna2
DZięki za uspokojenie. Myślę jednak że z uwagi na pracę, będzie musiał troszeczkę czasu spędzić w klatce chociaż nim dorośnie a potem zobaczymy.zastanawiam się tylko nad romiarami tej klatki by miał wygodnie.A o panelke się nie martwię, Zmieni się je jak się zniszczą, przecież nic nie jest wieczne a panele to i tak nie drewno.