Kupno kolejnego bulika??

dział dla pytających przed zakupem bula :)
mifiunox

Kupno kolejnego bulika??

Post autor: mifiunox »

Witam Serdecznie

Przeglądając to forum zauważyłem że jest tutaj wiele osób bardzo kompetentnych i znających bardzo dobrze tą rasę i hodowle. Chciałem się zwrócic do was z prośbą o pomoc.

Sam w swoim życiu wychowałem dwa przeukochane buliki, ale obydwa odeszły, miłały chorobe nerek. Pierwszy odszedł mając ponad dwa lata, po nim zdecydowałem się na następnego i niestety znów przydażyło się to samo i nastepny niedożył nawet dwóch lat.

Ostanio zacząłem zastanawiać się nad następnym, nie moge uwolnić się od miłości do tej rasy ponieważ buliki to wspaniałe, kochające i urocze psiaki ale każdy z was o tym wie, ale obawiam się że znów mogę trafić na chorego psiaka.

I tu zwracam się do was z prośbą, czy moglibyście podać jakieś naprawde sprawdzone nazwy hodowli, niekoniecznie z Polski mogą być również zagraniczne i tak samo cena szczeniaka nie jest ważna.

Poszukuję przyjaciela na długie lata któremy mogłbym dać wszystko co mogę i wiem że on odwdzięczy się tym samym.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Kraina Chichów

Post autor: Kraina Chichów »

wiem, że w tym momencie jedna z hodowli ma miot, który przed wyjazdem do nowych domów zostanie poddany wstępnemu badaniu nerek (USG), matka szczeniąt jest również przebadana pod tym kątem

więcej info wysłałam na priw :wink:
MiMi

Post autor: MiMi »

asiu, tu nie niebieska planeta :D

mozna napisac oficjalnie :D

nikt sobie wlosow z glowy rwal nie bedzie :wink:
Edyta Nowacka
Pomocny wiedzą: 5
Kontakt:

Post autor: Edyta Nowacka »

hahahah :lol:

w sumie jak sie ma psa chorego , po nim chorego to sie czlowiek rzeczywiscie boi. Ja sie jak ognia boję gronkowca :)
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10750;443/st/20071022/e/Jozin+birthday/dt/-6/k/decd/event.png[/img]

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;92/st/20070214/e/Agnieszka+is+with+me++%3A%29/dt/-6/k/2ea7/event.png[/img]
nitro

Post autor: nitro »

http://www.trojskykun.com/index1.html

Polecam,mam Psiaka z tej hodowli i jest rewelacyjny.
legalizee

Post autor: legalizee »

Mozna zapytac jak sie porozumieliscie z wlascicielami tej hodowli? I w jakiej cenie sa szczenieta(od-do).
Magdalena
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

Jeśli chodzi o polecanie hodowli ...to ja jednak polecam Polsze i sprawdzone ....

nitro .. znam 2 przypadki gdzie z Troyskiego 2 psy były agresywne ....

1. został uśpiony w zeszłym roku

2. Nadal jest leczony .....
ikaa
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: ikaa »

zawsze tak jest ze czlowiek sie boji

ja tez kiedys planuje ponownie zakup psa ale tez mam obawy zeby sie nie skonczylo tak jak tym razem.

bo czlowiek daje z siebie tyle milosci i oddalby wszystko a tu kolo sie kreci i zmienia kierunek.

tak jak poprzednicy o jednym przypadku wiem o agresywnym psi, który biega sobie z moja Vesuchą.

Polecam również Polskie hodowle, gdyż zawsze możesz sie wszystkiego dopytać i szukac pomocy
13.04.2005 - 25.09.2007 śpij słodko kochana żabciu (na zawsze w moim sercu pozostaniesz wesołą kochającą Vestunią)
Awatar użytkownika
JonSnow

Post autor: JonSnow »

Nie demonizujmy. Z polskich hodowli również pochodzą bule, które mają CDA.
Zstąpił z nieba Archanioł Gabryiel
Z mieczem w dłoni
I białym bullem u boku...

psi behawiorysta http://www.dobrypies.eu
MiMi

Post autor: MiMi »

Tajfun

Post autor: Tajfun »

Ja też polecam Polskie Hodowle [DT] :wink: ,bo jest z czego przebierać . Dużo informacji znajdziesz na www.google.pl o każdej hodowli

Ja wybrałem polska i naserio mam pozytywnego Bullika [albo to przez styl zycia jego he he ] nie no jest kochany i tyle
ODPOWIEDZ