Niezwyciężona jakby nie było z tego kasy , to by nie było takich emocji.
Największe targaja tymi , co by chcieli sobie zrobić z tego podstawowe źródło dochodu. I chociaż oficjalnie cicho siedza (politycznie poprawne) to na zapleczu(nieoficjalnie) kazdemu przeciwnikowi dupę opierdzielą.
Do tego nakłada się zal ze wszystkich kłótni w historii i zamiast rozmów mamy głupie wstawki. Najbardziej debilnym ich objawem jest wchodzenie aby tylko powiedziec , ze ktos jest głupi , posrany , albo psychol bez czytania o co chodzi. Szlagierem jest CIAO
Jeżeli tak tym wszystkim zbawcom rasy chodzi o dobro rasy , a nie o szmal, to mam propozycję: na nocną zmianę do fabryki (będzie z czego żyć), a urodzone szczeniaczki sprzedawać w cenie pseudohodowców. Przecież nie musi sie nic bilansować, przecież można mecenatem objąc rasę , tak jak w BWP potrafią jeżdzić i dokładac ze swoich do tych nieszczęsnych zwierząt , to może i hodowcy 100 razy sie zastanowią zanim rozmnożą , a jak rozmnaża , to rozdać. Sprzedać w cenie tych ohydnych pseudohodowców. Czy koniecznie trzeba brać kasę

Przeciez to nie wypada dzieci najlepszego przyjaciela sprzedawać , albo sobie przyjaciela kupować.
Hodowcy to takie smieszne grono, by mówili innym co maja zrobić- a sami
Śmieszne, co
takie gadki na "okrągło" to mogą wstawiac ale nie lopezowi.
Co do mnie napiszę wyraźnie, aby nikt naćpany nie miał obiekcji -
jestem za kupowaniem psów z rodowodem.
Jestem za tym aby forum było płatne.
Jestem za tym, aby zrobić baner z materiału takiego jak plandeki samochodowe z adresem forum i rozwieszac na wystawach , aby wszyscy którzy przy okazji wystawy zwróca uwagę na bulle mogli zgłębic informacje na forum. Aby wszyscy którzy myslą , ze sa to pit bulle mogli wreszcie doczytać co to za rasa i po co jest rodowód itp.
Jestem za tym , aby osoby nowe na forum traktowac ulgowo z przymrużeniem oka- przeciez nie jeden z Was przyznał sie , ze zmienił poglądy po przeczytaniu forum- po co ta głupia agresja na wstępie. Po co ta łopatologia - istnieje jakis odsetek ludzi którzy poczuja sie zagrożeni i juz więcej nie wejda - pozostaną na wieki fanami pseudohodowli. Będą w kręgu plotek, bajek i domysłów O to chodzi
Jestem za tym, aby grono świadomych miłośników rasy za pomocą forum sie rozszerzało, co kiedys zaowocuje powstaniem klubu(szeroka baza). Społeczenstwo inaczej bedzie bulle postrzegać- nawet redaktorzy - pismak jakis jak bedzie miał swiadomość istnienia forum i zechce cos napisac , to moze cos przeczyta.
Jestem za tym, aby osoba która chce czerpac korzyści finansowe z hodowli psów - czerpała je - tylko niech sie nie tłumaczy i nie pieprzy , ze dokłada.
Jestem za tym aby psy były badane - ale nie pod wływem nagonki ze strony konkurencji , tylko z dbałości hodowcy o zdrowie rasy
Co jeszcze w tym temacie chcecie wiedzieć - aby mordy Lopezowi nie dorabiać

i nie nasładzać się w kameralnych gronach
Aha dla tych wszystkich co czuja sie bezkarni powiem tak : w sporcie jest doping i kontrole antydopingowe. W wojskowości wywiad i kontrwywywiad, w informatyce zabezpieczenia i obejścia
Przecież Polska na piractwie zęby zjadła
Ineligentnym moze to wystarczy
A kiedys wrócimy do tematów

Może być łyso
wiecej Wam nie powiem ide piwko łyknąć