o psach bez papierów c.d.

dział dla pytających przed zakupem bula :)
Magdalena
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

o psach bez papierów c.d.

Post autor: Magdalena »

<COLOR color="red"><s></s>wycięte z bruderszaft: </COLOR>
<QUOTE author="mamonka1987"><s>
mamonka1987 pisze:</s>Amstaf34... oczywiscie bulik;P ... hmmm wiem troche z doswiadczenia .Ja mam pitbulka ,mojej kolezance oszczeni sie w styczniu amstafka i chce mi wcisnac szceniaka.ale ja marze o bulliku i choc mam juz pitt bulka i wiem ze moge miec amstafka to chce miec swoja mala kluske na wlasnosc-bullka;P jesli zawsze marzyles o bullku to lepiej nie rezygnuj.Pozdrowienia
</QUOTE>
mamonka1987 pisze:</s>mojej kolezance oszczeni sie w styczniu amstafka i <B><s></s>chce mi wcisnac szceniaka </B>.
</QUOTE>
:shock: :shock: :shock:
za darmo :?:
mamonka1987

Post autor: mamonka1987 »

no za darmo przeciez znamy sie od lat.jeden napewno bedzie zarezerwowany dla mnie;P :D ale mam sporo czasu na zastanowienie :P
Magdalena
Kontakt:

i pewnie bezpapierowy :?:
mamonka1987

zapewne tak:p ale kolezanka ma rocznego synka wiec watpie zeby pies byl agresywny. nie zalezy mi na papierku;P piesek to piesek bez papierka czy z:D:D
Magdalena
Kontakt:

mamonka1987 pisze:</s>zapewne tak:p ale kolezanka ma rocznego synka wiec watpie zeby pies byl agresywny. nie zalezy mi na papierku;P piesek to piesek bez papierka czy z:D:D
</QUOTE>
Tak też myślałam .... Sorki ... ale ja odpadam .....
I to jest właśnie TO o czym ostatnio piszę .....
szkoda słów .... :roll: :?
mamonka1987

dodam ze mamy juz pitbulka bez papierow i to od ludzi ktorzy skrzywdzili mu psychike(ma obciete uszu -oktopnie) i byl przeznaczony na walki .dostalismy go jak mial 4 miesiace.jest czasemagresywny i to na dzieci bo moj siostrzeniec jak pitt byl maly to go ciagna za chore uszka.Czasem jego zlosc przejawia sie szczekaniem i rzucaniem ale jeszcze nigdy nie ugryzl .Maxio jest z nami juz 3 lata:D:D
mamonka1987

hmmm.... nie potepiam nikogo kazdy ma swoje wymagania.gdyby jednak kazdy tak myslal to wszystkie te zwierztka bez papieru poszlyby na rzez.
Magdalena
Kontakt:

:wall:
mamonka1987

Zreszta badzmy realistami.
Awatar użytkownika
bandida
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: bandida »

mamonka1987 pisze:</s>Zreszta badzmy realistami.
</QUOTE>
<SIZE size="150"><s></s><COLOR color="blue"><s></s>bądźmy realistami :evil:
99% psów schroniskowych w typie modnej rasy to PSY BEZ PAPIEROW, Z TZW. HODOWLI DOMOWEJ A PO NASZEMU Z PSEUDOHDOWLI
</COLOR>
</SIZE>
Awatar użytkownika
bandida

<QUOTE author="bandida"><s>
bandida pisze:</s><QUOTE author="mamonka1987"><s>
mamonka1987 pisze:</s>Zreszta badzmy realistami.
</QUOTE>
<SIZE size="150"><s></s><COLOR color="blue"><s></s>bądźmy realistami :evil:
99% psów schroniskowych w typie modnej rasy to PSY BEZ PAPIEROW, Z TZW. HODOWLI DOMOWEJ A PO NASZEMU Z PSEUDOHDOWLI
</COLOR>
</SIZE>
</QUOTE>
przepraszam za off
mamonka1987

Oczywiscie rozumiem sugestie>podpowiem zeby pieski wrzucic do worka ,przywiazac kamien i do rzeki!! Jak narazie widac nie zglosilam sie z zadnym problemem z swoim psem.Zostalam normalnie napietnowana za to ze mam serce dla psow bez papierow.Nie ma sprawy bede propagandowac morderstwo psow i linczowac ludzi takich jak ja :lol: :lol:
niezwyciężona

Post autor: niezwyciężona »

Mamonka wlasnie chodzi o ten realizm. poprostu zabraklo mi slow. wydaje mi sie ze zbyt lekko podchodzisz do posiadania psa- wybacz ale sugeruje sie twoimi slowami-( wcisnac psa , nie interesuje mnie papier, mam czasem agresywnego pita) gdzie tu miejsce dla bulka w takim razie. ? jaki to pies ktory jest tylko czasem agresywny?

przem,ysl jeszce raz ta cala sytuacje i czy warto? tematow jest sporo na ten temat - rownie duzo jak samych bulkow od takich osob jak ytwoja kolezanka ktora wciska ludziom psy. makabra. a niby mamy XXI wiek

modzie zainterweniuj przeniesieniem bo mysle ze nie tylko ja stracilam cierpliwosc do tlumaczenia :roll:
Awatar użytkownika
bandida

mamonka1987 nie przeinaczaj

napiętnowana zostałaś nie za miłość do bezpapierowców tylko za popieranie produkcji w pseudohodowli. A to są dwie różnie sprawy.
niezwyciężona

Post autor: niezwyciężona »

podpowiem zeby pieski wrzucic do worka ,przywiazac kamien i do rzeki!! Jak narazie widac nie zglosilam sie z zadnym problemem z swoim psem.Zostalam normalnie napietnowana za to ze mam serce dla psow bez papierow.Nie ma sprawy bede propagandowac morderstwo psow i linczowac ludzi takich jak ja :lol: :lol: [/quote]

z tego co piszesz wnioskuje ze szceniaczki byly nieplanowane? tak? a znany chociaz jest tatus ?

obrazasz cale forum i kazdego z osobna mowiac w taki sposob. zostalas napietnowanan przez twoje podejscie a nie za psy bez papierow. gdyby kazdy z nas nie kochal psow bezpapierowych to bysmy porpostu odworcili sie tylkiem od ich nieszcescia. oj dziewczyno pomysl co mowisz.

propaguj nierozmnazanie psow bez sensu wtedy bedzie ok.
ODPOWIEDZ