ktos zna Purina Pro Plan ???

wszystko o suchych karmach
paulina

ktos zna Purina Pro Plan ???

Post autor: paulina »

Dobry wieczor,mam pytanko czy moze ktos zna sucha karme Purina Pro Plan dla szczeniat duzych??Moze ktos ja stosowal?Nie znam zadnych opinii na jej temat,kupilam na wystawie i zastanawiam sie czy bedzie dobra dla mojej bulinki :?: Wiem ze trzeba uwazac na zawartosc bialka,zwlaszcza w tych karmach dla szczeniat,prosze o jakies info :flower:
Magdalena
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

Będzie oka ;)

Ja kupuję ciągle coś nowego żeby smaczek suni się zmieniał i proplana mieliśmy z łososiem :)

Wsuwała ładnie - żadnych zmian skórnych nie miała :)
paulina

Madziu,dziekuje bardzo:) :* bullince na pewno bedzie smakowalo,jak wszystko co nadaje sie do jedzenia :lol:
Katia80

Post autor: Katia80 »

Purina Pro Plan dla kotów jest ok. Smakuje kotom, jest w miarę "mięsna" no i przystępna cenowo. Myślę, że w przypadku psiej wersji jest podobnie.
Angel_

Post autor: Angel_ »

<QUOTE author="Magdalena"><s>
Magdalena pisze:</s>Będzie oka ;)
Ja kupuję ciągle coś nowego żeby smaczek suni się zmieniał i proplana mieliśmy z łososiem :)
Wsuwała ładnie - żadnych zmian skórnych nie miała :)
</QUOTE>
Mielismy ta sama :) Naszej tez smakowala :)
paulina

:526: Dziekuje slicznie!Wlasnie papusia cala miche,mysle ze jej smakuje :lol: Buziaki dla was
jusi
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: jusi »

mój jest na purinie pro plan z jagnięciną od początku, zero problemów, sierść ładna, kupa też, poprzedni bulek też był na tej purinie, była to jedyna karma (a przeszliśmy przez kilka), która go nie uczulała i nie powodowała biegunek.
paulina

no to supcio :gitara: ,ciesze sie bardzo,dziekuje :!:
Awatar użytkownika
yoki
Kontakt:

Post autor: yoki »

Nam tez pro plan dla szczeniąt ras atletycznych z jagnięcina i ryżem bardzo dobrze robił /dwa worki zjadła a i kupa była lepsza niż po nutro choice i eagle packu/
patilabell

Post autor: patilabell »

Czesc ja mojej bulce daje pro plana od malenkiego pro plan junior teraz przeszłam na pro plana dla atletycznie zbudowanych i musze pwiedziec iz jest to lepsze karma od przereklamowanego loyal canina czy eukanuby a karmami zajmuje sie na codzien, i cos o tym wiem. :)
ODPOWIEDZ