Kolejna bardzo miła ( jak zwykle) zagraniczna wystawa, piękne miesce pośrod lasu pełnego grzybów, trochę było zimno ale pogodę mozna zaliczyć do tych udanych, bo dzien wczesniej lało jak z cebra i baliśmy się, ze będziemy biegać w deszczu.
Gratuluję wszystkim pozostałym zwycięzcom, P.P za piekny handling i wreszcie nagrodę i tytuł za to

Polskim psom wprawdzie nie udało się zając 1 lok oprocz klasy weteranów, ale uwazam za duzy sukces sam fakt, ze posrod licznych stawek polskie psy stawaly na lokatowych miejscach i dostawały nagrody

Bubu dodatkowo dostał najpiekniejszy ruch, Piotrek powinien być dumny ze szczenięcia z pierwszego miotu!!! Niezły start i spodziewamy się więcej panie Pierhala
cieszę się tez, ze wsrod 11 suczek baby w konkurencji, az dwie polskie i jedyne polskie w stawce, znalazly sie na lokatach, w tym moja pradusia, co ja uwazam za osobisty malutki sukces, tym bardziej, ze stanęła na lokacie obok suk pochodzących z hodowli z doświadczeniem i stażem takich jak Pajar, Opalplast i Mighty Bulls. :yupi: Gratulacje dla Ninki! zarówno ona jak i sliczna Duruna wyrózniały się w stawce, a sunia z pierwszej lokaty miała piekne ciało i cudownie wypełnioną głowę. Sędzia J. Schneider to bardzo miły i wesoły człowiek. Dlugo i dokładnie sędziował. Bardzo ładnie opisywał psy.
Załuję tylko, że mój Bysio i Bullworld Beautiful Bee nie dojechały ze Słowacji
Klub sponsorował super nagrody- głowy buli p Jarząbka pieknie wyeksponowane na drewnie i patery oraz puchary.
Bullworld moglby faktycznie wyprawić przyjęcie na tych talerzach i pucharach

Nawet bezczelnie pytano organizatora, czy nadają się do zmywarki
niestety mam malutko zdjęc -glownie psów z busa bullworld, bo większosc czasu zajelo mi przygotowanie psow do wystawy
tak więc kolejną wystawę uznajemy za bardzo udaną z piekną reprezentacją z polski.