Bulterier + labrador pod jednym dachem?

dział dla pytających przed zakupem bula :)
Nastoprocent

Bulterier + labrador pod jednym dachem?

Post autor: Nastoprocent »

Witam:) Jestem tu nowy i jak kazdy tu zafascynowany tymi stworzeniami. Ale trapi mnie jedno pytanie.. Aktualnie jestem posiadaczem 1,5 rocznej suczki rasy Labrador. Mysle o wzbogacenie domu o jeszcze jednego czworonoga, a mianowicie bulteriera :) I tu stawiam pytanie.. czy jest to mozliwe ? czy obydwoje sa w stanie zyc w zgodzie ze sobą ? Suka czy Pies tejże rasy? ;) Prosilbym o pomoc..

/btw. nie moglem znalezc nic na ten temat.. jedynie bulterier + bulterier a to chyba nie to samo/

Pozdrawiam
Fila15
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: Fila15 »

Osobiście ( chociaż nie mam doświadczenia w posiadaniu 2 psów), połączenie powyższe jest możliwe jak każde inne ;) . Moja suka ma dwie kumpelki czarne labradorki i po prostu je uwielbia!!! One ją tez więc chyba nie jest to problem ;) .
perrocaliente
Pomocny wiedzą: 4
Pomocny wiedzą: 4
Kontakt:

Post autor: perrocaliente »

wszystko jest do pogodzenia możemy być tego przykładem; nasza labradorka miała rok jak przyszła do nas bulterier ka 7 tygodniowa ,w tym czasie nawet labradorka miała miot i bulterrierka ho wala małe labki jak swoje,po 3 latach przygarnęliśmy kolejna labradorkę 9 miesięczna i w tym czasie nasza bulterrierka była w ciąży - to tak po krotce ,wiec pod naszym dachem same dziewczyny teraz 2 labki i 2 bulki ,bo jedna z miotu zostawilismy sobie

poczytaj forum ,porozmawiaj z ludzmi ,ktorzy maja po dwa psy ,jak zrobic by pogodzic stado, kiedy ingerowac w ich zachowania ,a kiedy nie .

dla przykladu moim stadem rządzi labradorka ,ktora ma 6 lat ,potem bulterierka 5 letna,po niej najmłodsza bulka 1.5 roczna i na samym końcu 2.5 letnia labradorka -a cdla ciekawostki dodam ,ze przy miskach rządzi 5 letnia bulka i tylko tam.

Nam bardzo ładnie "stado sie poukładało" :)
[b]Tylko bullterier potrafi tak kochać[/b]
[img]http://www.perrocaliente.pl/bannery/banner02a.jpg[/img]
ODPOWIEDZ