poduszki :(
-
ikaa
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
poduszki :(
moja vestunia wczoraj na spacerku starla chyba sobie poduszke bo dzisiaj kuleje na jedna lapke a jesli jest na trawce to w miare normalnie chodzi. Mozecie mi doradzic czym jej to smarowac zeby szybciutko wrocila do formy.
dziekuje
dziekuje
13.04.2005 - 25.09.2007 śpij słodko kochana żabciu (na zawsze w moim sercu pozostaniesz wesołą kochającą Vestunią)
witam
jeśli rana jest niewielka załóż opatrunek na 2-5 dni (ranka się nie zabrudzu i lek szybciej zadziała)przemywaj ją wodą utlenioną 3 razy dziennie i kup hitopan i smaruj nim zranione miejsce
najlepiej by w tym czasie psiakza wiele nie biegał by łapka spokojnie się zagoiła
no ale jeśli rana jest duża to marsz do weta zaszyje ją i da zastrzyk przeciw tęzcowy
ps i prosze daj znać czy psiak doszedł do siebie 
-
MiMi
-
perrocaliente
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
biedna coco
nibi to nic- poprzecinane opuszki a tyle z tym klopotu i uciazliwe chodzenie i goje sie
ghince kiedys zimowa pora pekla opuszka to sie dopiero gorzej goi .
pewna starsza pani polecila mi przemywanie rany nadmanganianem potasu,a potam natluszczenie tej rany -doznalam szoku w jakim tempie rana sie goila
nibi to nic- poprzecinane opuszki a tyle z tym klopotu i uciazliwe chodzenie i goje sie
ghince kiedys zimowa pora pekla opuszka to sie dopiero gorzej goi .
pewna starsza pani polecila mi przemywanie rany nadmanganianem potasu,a potam natluszczenie tej rany -doznalam szoku w jakim tempie rana sie goila
[b]Tylko bullterier potrafi tak kochać[/b]
[img]http://www.perrocaliente.pl/bannery/banner02a.jpg[/img]
[img]http://www.perrocaliente.pl/bannery/banner02a.jpg[/img]
- Karmacoma
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="SAURON"><s>
Ostatnio jak bylam w PL kupilam nadmanganian potasu, ktory jest tez pod nazwa Kalium Hypermanganicum i od zawsze jest w malutkich tabletkach (badz granulkach) do rozpuszczania w wodzie. Podobnie jak Sauron nie spotkalam sie z wersja plynna.
Za buteleczke 30 tabl. zaplacilam 5,35 zl
</QUOTE>SAURON pisze:</s>Tyfi z gencjaną pomyliłaś chyba. Nadmanganian to takie granulki do rozpuszczenia w wodzie [ nie spotkałąm się z inną wersją ] lepszy jest moim zdaniem acudex lub solcoseryl.
Ostatnio jak bylam w PL kupilam nadmanganian potasu, ktory jest tez pod nazwa Kalium Hypermanganicum i od zawsze jest w malutkich tabletkach (badz granulkach) do rozpuszczania w wodzie. Podobnie jak Sauron nie spotkalam sie z wersja plynna.
Za buteleczke 30 tabl. zaplacilam 5,35 zl
-
kamila
-
Śliwa