Mamy nowe fotki w dużym kontraście.
Jestem zadowolona z tego miotu, wydaje mi się, że się udał. Nawet może bardziej niż się spodziewałam.
Oto piesek wg nas bardzo podobny do Cocoliny i do linii Daidalos- niski, krępy, krótki, z piękną szeroką głową i bardzo dobrym profilem. zamówiony.
Fidel:

--------------------
Kropek:
Elegancki facet, jedyny czarno- biały w towarzystwie. Efektowne umaszczenie, świetna głowa. Napewno pokaże się na wystawach. Zamówiony od dzisiejszego spotkania

-------------------------------------
Prada- jakie to szczęście, że będzie pod skrzydłami pani zoopsycholog, obawiam się, że tej wiedzmy nikt inny dobrze by nie wychował

. Ta suka wie czego chce i nie da sobie w kaszę dmuchać

Duża niemalże jak Byczek, o super głowie i efektownych znaczeniach. zamówiona dla niezwycięzonej.

-----------------------------------------
Monisia- niezmiennie moja ukochana suczka. Ma taką ekspresję i czar, że nie sposób jej nie kochać. To szczeniak, który najwięcej się uśmiecha. wydaje mi się, że głowę ma podobną do małej Buby. niby nic... a jednak.. zobaczymy. na razie nie na sprzedaż.

-------------------------
Heksa i Mała Mi, baba z wąsami, Heksa- większa suczka, charakterna, silna, zastanawiam się nad nią i nad Mi, jedna z nich zostanie w hodowli, jedna pojedzie najpewniej do Belgii. Wąsata jest mniejsza i krótsza, chyba bardziej podobna do Coco i na dzis nasza faworytka.
Mała Mi:

Heksa:

----------------------------
Największy z całego miotu, ogromny, o mocnym gnacie, głębokiej klatce, malutkich, wąskich oczkach, właściwie bez szyi, taki pudzianowski

Byczek - zamówiony.

----------------------------
Tygrysek- pierworodny Pyzy, duzy samiec ze sliczna glowąi fajnym okiem jak na preguska. zawsze mialam do niego slabosc

chcialabym go sobie zostawić w hodowli.

----------------------
Rodzynek- ostatecznie zostaje zamówiony przez naszego przyjaciela, w niedzielę o 4 rano

-------------------------
Roland- najlepiej znaczony, piękny płaszcz z szerokim symetrycznym kolnierzem, super irlandzkie znaczenia. swietne cialo, substancja. niestety nie mozna miec wszystkiego

jedyny wolny na dzis.

------------------------------------