Najlepsze polskie repy !!!
-
Skoli83
- Pomocny wiedzą: 3

- Kontakt:
Najlepsze polskie repy !!!
Najlepsze polskie repy !!! Nie chodzi tu tylko o wygląd psa, ale także o potomstwo jakie daje. Wasze subiektywne opinie na ten temat !!!
-
Skoli83

- Kontakt:
<QUOTE author="Jaga"><s>
Zaryzykuje
, może powinienem wstawić klauzurę, że nikt nie wstawia swoich psów
Więc, żeby się dobrze zaczęło ja wstawie swoich faworytów, których znam tylko z neta(potomków również.
A więc:
Moryc(z wiadomych przyczyn
)
Demon Inferno
Rain Man
Goran
</QUOTE>Jaga pisze:</s>Sokoli - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jaki potężny granat chcesz odbezpieczyć![]()
![]()
Zaryzykuje
Więc, żeby się dobrze zaczęło ja wstawie swoich faworytów, których znam tylko z neta(potomków również.
A więc:
Moryc(z wiadomych przyczyn
Demon Inferno
Rain Man
Goran
-
Skoli83

- Kontakt:
<QUOTE author="Buteo"><s>
Faktycznie, ale czy ilość, zawsze przekłada się na jakość ?? Niewątpliwie jest po nim dużo fajnych psów, ale jaki odsetek tych psów jest championami. Dla mnie osobiście istnieją psy po których wyszło ładniejsze potomstwo(to jest tylko moja subiektywna opinia). Niewątplie Kiladagh BEETLEJUCE jest dla mnie czołowym repem.
</QUOTE>Buteo pisze:</s>jesli chcemy powiedziec o naszych repach to musimy chyba patrzec przez pryzmat psow jakie biegaja po tych repach i to biegaja po ringach i sa zauwazane,dla mnie
Kiladagh BEETLEJUCE i jakos poki co konkurencji dla niego nie widze
Faktycznie, ale czy ilość, zawsze przekłada się na jakość ?? Niewątpliwie jest po nim dużo fajnych psów, ale jaki odsetek tych psów jest championami. Dla mnie osobiście istnieją psy po których wyszło ładniejsze potomstwo(to jest tylko moja subiektywna opinia). Niewątplie Kiladagh BEETLEJUCE jest dla mnie czołowym repem.
-
MiMi
ciekawa jestem jak by bylo gdyby wszystkie wymienione przez ciebie psy pokryly tyle co beetlejuice, wtedy naprawde moznaby porownywac. ale rzeczywiscie, dal duzo psow wygrywajacych na wystawach, a ostatnio na swiatowce.
ja tez mysle ze temat umrze jak sie mamy skupic na wymienianiu psow, bo po pierwsze wszystko juz zostalo wymienione, oprocz jeszcze lugera, ktory wg mnie daje bardzo fajne dzieci. poza tym nikomu sie nie chce wchodzic na sliski grunt. chyba ze rozmowa sie przerodzi w ogolne debaty, wtedy jest szansa na cos fajnego
ja tez mysle ze temat umrze jak sie mamy skupic na wymienianiu psow, bo po pierwsze wszystko juz zostalo wymienione, oprocz jeszcze lugera, ktory wg mnie daje bardzo fajne dzieci. poza tym nikomu sie nie chce wchodzic na sliski grunt. chyba ze rozmowa sie przerodzi w ogolne debaty, wtedy jest szansa na cos fajnego
-
Skoli83

- Kontakt:
ja mam nadzieje, że nie umrze. W Polsce są psy które nie dawały dużo potomstwa, ale jak już dały to szczyle z najwyższej półki. Ja dopiero wgryzam się w ten temat, ale to wstyd, żebym to właśnie ja wymienił najwięcej repów. Jedyna moja wiedza opiera się na internecie, a przecięż istnieją psy nie rozreklamowane w mediach.
Do swojej listy repów dołączył bym Tonego Richardsona z Opalplastu !!!
Do swojej listy repów dołączył bym Tonego Richardsona z Opalplastu !!!
-
MiMi
od tonego widzialam jeden miot w wieku ok 6 tyg, bardzo fajny, po demonie widzialam dwie suczki tez fajne, agatas, ktory kryl w tridacna dal super dzieci. poczekamy teraz na kolejne zagraniczne krycia i ich rozwiazania.
net swoja droga, ale nic nie zastapi ogladania live, polecam wystawy polskie, a jeszcze bardziej zagraniczne, wiele psow fajnych jest na fotach a potem niekoniecznie w realu. a z kolei inne na odwrot- maja niekorzystne zdjecia a potem taka mila niespodzianka
widze zdjecia z trophy jak przeklamują urodę psow na korzysc albo na niekorzysc, wiec trzeba zobaczyc na zywo aby naprawde wyciagac wnioski.
net swoja droga, ale nic nie zastapi ogladania live, polecam wystawy polskie, a jeszcze bardziej zagraniczne, wiele psow fajnych jest na fotach a potem niekoniecznie w realu. a z kolei inne na odwrot- maja niekorzystne zdjecia a potem taka mila niespodzianka
-
Buteo
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
kurde pisze chyba drugi raz,jak mozna mowic ze jakis pies jest dobrym repem skoro widzi sie-widzialo sie szczylki po nim??dobrego repa ocenia sie gdy jego dzieci beda min w klasie mlodziezy,bo zalozmy w wieku 6mcy wszystkie szczyle beda mialy zęby ok a pozniej u co drugiego bedzie szuflada
niestety na nasze warunki cos o repie mozna powiedziec gdy ma 3-5 lat
niestety na nasze warunki cos o repie mozna powiedziec gdy ma 3-5 lat
-
aniuchna
<QUOTE author="MiMi"><s>
a ja sobie skromnie myślę (jeśli jestem w błędzie to poproszę mnie poprawić)- że jeden miot nie jest żadnym wyznacznikiem wartości repa.W moim mniemaniu w ocenie powinno sie kierować wieloma miotami z różnymi sukami -to daje generalny pogląd na przekazywane cechy .
</QUOTE>MiMi pisze:</s>od tonego widzialam jeden miot w wieku ok 6 tyg, bardzo fajny,
a ja sobie skromnie myślę (jeśli jestem w błędzie to poproszę mnie poprawić)- że jeden miot nie jest żadnym wyznacznikiem wartości repa.W moim mniemaniu w ocenie powinno sie kierować wieloma miotami z różnymi sukami -to daje generalny pogląd na przekazywane cechy .