Bulterier SerwisBulterier Forum Polskie Forum Miłośników Rasy Bulterier

Szukam ładnej bielizny nocnej i strojów kąpielowych

wszystko co nie jest bulowate, hodowlane, wystawowe.. humor, blabling, off topic.

Szukam ładnej bielizny nocnej i strojów kąpielowych

Postprzez Asteska » Pt sty 08, 21 12:56 pm

Hej :)
Szukam ładnej i dobrze wykonanej bielizny nocnej oraz strojów kąpielowych. Macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie. Jeżeli tak, to liczę na Wasze zaangażowanie i ciekawe sklepy!

Asteska
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Re: Szukam ładnej bielizny nocnej i strojów kąpielowych

Postprzez Jella » So sty 09, 21 11:37 am

Jak szukacie zmysłowej i funkcjonalnej bielizny, czy strojów kąpielowych to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę przygotowaną przez Valetta link valetta.pl/ w którym nie brakuje możliwości zarówno jeśli chodzi o nowoczesne kroje, różnorodność kolorów i jednocześnie przystępny zakres cenowy. Udanych wyborów zakupowych życzę :)

Jella
Bulomaniak
Bulomaniak

Postprzez Fibez44 » N sty 10, 21 11:53 am

Warto wziąć pod uwagę ofertę sklepu Valetta. Zdecydowanie jeden z ciekawszych jeśli chodzi o piękne i dobrze wykonane propozycje w zakresie bielizny damskiej i oczywiście ciekawe zestawienia męskie jak bokserki, slipy, czy spodenki kąpielowe.

Fibez44
Bulomaniak
Bulomaniak

Postprzez Asteska » Pn sty 11, 21 13:35 pm

O proszę, to dobrze wiedzieć, na pewno wezmę pod uwagę i liczę na rozwój tematu.

Asteska
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Postprzez henryk332 » Wt sty 12, 21 7:19 am

Moja żona zawsze bardzo dobrze wie w jakim sklepie można kupić bardzo ładną bieliznę.

henryk332
Bulomaniak
Bulomaniak

Postprzez ronk » Cz sty 21, 21 10:23 am

Seksowną bieliznę na specjalny, wspólny wieczór z partnerem możesz znaleźć też na stronie http://n69.pl/ Jest tam cała kategoria z bielizną erotyczną.

ronk
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Postprzez Moskwa » Śr maja 26, 21 11:17 am

Co do bielizny to na pewno na https://lovita.pl/collections/komplety-bielizny masz super wybór. Ja tam bardzo lubię u nich zamawiać bieliznę :) szczególnie tą koronkową

Moskwa
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Postprzez koleś20 » N maja 30, 21 16:29 pm

A ja tak sobie myślę, że może warto wybrać się do Olive https://www.olive.pl/blog/stroje-kapiel ... dzaje.html ? Tu znajdziecie świetne opcje i na pewno wiele osób się ze mną zgodzi. Ja sama szukam konceptu na prezent. Kto wie, co uda mi się znaleźć, doszukać. Co wy na to? Szukacie online i to w takich sklepach właśnie?

koleś20
Bulomaniak
Bulomaniak

Powrót do Clubbing