wszystko co nie jest bulowate, hodowlane, wystawowe.. humor, blabling, off topic.
przez mczay » Pn cze 15, 20 12:48 pm
Jaki mam wybrać fotelik do samochodu dla swojego dziecka? Co byście polecali? Szukam bo niedługo chcę zacząć moje dziecko przewozić autem. Tutaj
https://espiro.pl/foteliki-samochodowe znalazłem całkiem fajną ofertę wam powiem i myślę czy nie kupić właśnie od nich.
-

mczay
- Bulomaniak 1

-
przez Hali » Śr cze 17, 20 18:17 pm
Montowany tyłem, moim zdaniem i nie tylko, bo także większość ekspertów
-

Hali
- Bulomaniak

-
przez Norteszowski » Cz cze 18, 20 8:05 am
Pamiętam, że jeszcze kilka miesięcy temu była taka moda na te dziwne pasy dla dzieci. Dobrze, że to się skończyło, bo w sumie chyba to było nielegalne.
-

Norteszowski
- Bulomaniak

-
przez Józefina43 » Cz maja 06, 21 9:48 am
Przy okazji warto kupić odpowiednie nosidełko dla dziecka z kinder hop. Posiada różnorodne możliwości jeśli chodzi o regulację, a także można je nosić i z przodu i z tyłu, więc ekstra.
-

Józefina43
- Bulomaniak 2

-
przez ikornel275 » Śr sie 04, 21 15:54 pm
Ja polecam serdecznie my mamy ch produkt i naprawdę jest to dobry, certyfikowany produkt bezpieczny i komfortowy dla dzieci. Sprawdźcie na całą ich ofertę bo oprócz fotelików samochodowych macie tam dostępne wózki, krzesełka i inne akcesoria dla dzieci.
-

ikornel275
- Bulomaniak

-
Powrót do Clubbing