przez mixx » Śr sty 21, 09 1:16 am
Czesc drecyz mnie pewna sprawa a mianowicie koles ode mnie z klasy ktorego juz dlugo znam i wiem ze jest rozpieszconym chamem ma pitbulla wiek ok 2.5 roku kiedys nie przejmowalem sie tym ale teraz sie zaczalem moze dlatego ze chce sobie kupic psa tego typu koles bil i nadal bije psa byla taka sytuacja ze kopna go w zebra to pies az odskoczyl i zapiszczal wybil mu zeba pies nieraz podchodzi do niego a on go uderza bylem swiadkiem nieraz jak go bije ale wiekszoszcia on sie sam chwali pies byl agresywny przez to raz zaatakowal matke slucha sie tlyko ojca nie wiem czy zrobic zeby to sie zle nie skonczylo tlumacyzlem mu ze takiego psa bic to glupota bo moze sie zemscic i wtedy bedzie bida zreszta zadnego psiaka nie mozna katowac najlepsze jest ze pies sie slucha tlyko ojca bo jezdzil z nim na tresure strasznie szkoda mi tego psiaka bo jest piekny zero agresji gdy czasem go widze merda ogonkiem i sie cieszy najchetniej bym go zap... za to ale nie chce robic z siebie jakiegos kozaka czy wiecie jak moge kolesia udupic zeby albo zabrali mu psa albo cos?