Interchampion MAGNA MORGANA Tridacna
- Jaga
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="saeschli"><s>
Przeglądając temat francuskiej klubówki nie zauważyłam nigdzie podpisów " saeschli " pod zdjęciami.
Była wprawdzie wzmianka o autorstwie Marion i Laure pewnych partii zdjęć ale przy dalszych nie było napisane
kto jest autorem - uznałam więc, że są to ogólne zdjęcia klubowe co przecież zaznaczyłam.
W związku z tym, że znalazł się autor zdjęcia mam do niego pytanie -
Czy mogę zostawić je z podpisem w tym miejscu czy mam usunąć?
Jaga
</QUOTE>saeschli pisze:</s>Chcialam tylko zauwazyc, ze jestem autorem ostatniego zdjecia ze Strasbourga i nie przypominam sobie bym wyrazila zgode na jego wykorzystywanie.
Przeglądając temat francuskiej klubówki nie zauważyłam nigdzie podpisów " saeschli " pod zdjęciami.
Była wprawdzie wzmianka o autorstwie Marion i Laure pewnych partii zdjęć ale przy dalszych nie było napisane
kto jest autorem - uznałam więc, że są to ogólne zdjęcia klubowe co przecież zaznaczyłam.
W związku z tym, że znalazł się autor zdjęcia mam do niego pytanie -
Czy mogę zostawić je z podpisem w tym miejscu czy mam usunąć?
Jaga
- Jaga

- Kontakt:
GILDA ma 14 miesięcy więc jest w trakcie rozwoju i myślę, że jak nabierze jeszcze trochę masy to będzie naprawdę przyzwoitą suką
Przy niezłej głowie ma również perfekt zęby a właściciele cieszą się również z jej fajnego i zrównoważonego charakteru - muszą tylko jeszcze popracować nad wystawianiem i robieniem dobrych zdjęć
Przy niezłej głowie ma również perfekt zęby a właściciele cieszą się również z jej fajnego i zrównoważonego charakteru - muszą tylko jeszcze popracować nad wystawianiem i robieniem dobrych zdjęć
-
Edyta Nowacka

- Kontakt:
-
MiMi
- Jaga

- Kontakt:
GRACJA GARDENIA Tridacna
Mł. Ch. Litwy GRACJA GARDENIA Tridacna zwana GAJĄ
nowe fotki