usunięcie schroniska

czyli żalimy sie i bluzgamy na świat
Awatar użytkownika
Natalia
Bulomaniak 4
Bulomaniak 4

Post autor: Natalia »

[/quote]można sie umówić na spacerek i podyskutować [/quote]

No właśnie sęk w tym, że nie w każdym wypadku można...

Nie wiem jak z innymi ale moje wypowiedzi na Fo, nawet jak napiszę tylko piękny/piękna nie wynikają z chęci podbicia ilości napisanych postów, to śmieszne.

:D :D :D
Ostatnio zmieniony wt kwie 27, 10 11:30 am przez Natalia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
HoRacy
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3
Kontakt:

Post autor: HoRacy »

I znowu przytyk tym razem ostatni na tym forum.

Twój ukochany pies się zgubił bo nie potrafiłaś się nim zająć, ile razy sam latał po dworze bez nadzoru?

Ja mam szczeniaki? Jakie szczeniaki? Przecież twoje lepkie łapy przeszło rok temu przyczepiły się do rodowodu Coco i do dziś się nie potrafię doprosić jego zwrotu.

Szczeniaki Sylwi już od dawna są w nowych domach. Z definitywnym zamknięciem schroniska i wprowadzeniem zapowiedzi miotów przez administratora czekałem do ich wydania żeby gnidochodne komentarze jak twój teraz nie były uzasadnione.

Wiesz jak się kojarzy zdrowe zwierze bez tickingu, parcha, kłów w podniebieniu, bez dominującego genu lękliwości (dziś już jestem co do tego pewien) to nie ma się problemów z sprzedażą szczeniaków.
BURDY
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: BURDY »

Horacy, robiąc w ten sposób porządek na własnym folwarku robisz krzywdę tylko i wyłącznie bidulom potrzebującym nowego domu. Na tym forum jest około 40 RÓŻNYCH DZIAŁÓW , naprawdę nie ma miejsca na jeszcze jeden, chyba dość istotny ? Adopcje nie muszą się łączyć ze zbiórkami pieniędzy przez osoby nie mających do tego kompetencji, a wszelkie zbędne komentarze nie wnoszące nic sensownego w dany temat wystarczy na bieżąco i obiektywnie usuwać . Wiele jeszcze innych słów i pomysłów ciśnie mi się na usta ale napisze tylko jedno - nie wierzę, że nie rozumiesz tego, że bez sensu jest pomysł aby poprzez największe i najbardziej sensowne forum o bulach nie było możliwości pomocy tym najbardziej potrzebującym

Fundacja to coś w czym bierze się udział dobrowolnie a nie traktuje się jako pośrednika bo jest monopolistą - usuwając odwieczny temat adopcji do takiego procederu przykładasz ręce Horacy.

pozdrawiamy z moim ukochanym "schroniskowym" Mosadem

http://images45.fotosik.pl/289/e39253ae7939e494m.jpg>

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
JonSnow
Pomocny wiedzą: 5
Pomocny wiedzą: 5

Post autor: JonSnow »

Cóż, prawie wszystkie wypowiedzi za pozostawieniem schroniska. Reakcji admina brak, nawet żadnej ankiety przed tą akcją. Czyli forum to widzimisie admina, a nie dzieło wszystkich tworzących :?: Szkoda, że nie było to wiadome przed tworzeniem jego treści.
Zstąpił z nieba Archanioł Gabryiel
Z mieczem w dłoni
I białym bullem u boku...

psi behawiorysta http://www.dobrypies.eu
Anita
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3
Kontakt:

Post autor: Anita »

Jesli tłumaczeniem jest brak miejsca, to proponuję wywalić działy "Szata i umaszczenie", bo o tym można pogadać w "Hodowli i genetyce".

"Kalendarium" też nie jest potrzebne, bo to stare życzenia urodzinowe. Życzenia można sobie składać w galeriach naszych pociech, na PW,gg,mailem.
alpurczino

Post autor: alpurczino »

szkoda tego schroniska :(

można jeszcze usunąć w dziale clubbing np zdjęcia z cudami natury, fotki są naprawdę przepiękne ale na pewno zajmują dużo miejsca

z drugiej strony rozumiem admina , musi ktoś podjąć decyzję co zostawić a co wywalić w kosmos, a wiadomo jak z polakami , jak jest ich dwóch to mają 4 zdania :) i trudno każdemu dogodzić

jednakże tez podpisuję się pod petycją zostawienia schroniska :D

może zostawić tylko ogłoszenia tych psów co szukają domów, a szczęśliwe zakończenia usunąć?
MoKu
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: MoKu »

Nie udzielam się zbytnio na tym forum, ale zaglądam tu codziennie i faktycznie uważam, że schroniska szkoda... można przecież zostawiać tylko tematy dotyczące bulków szukających domu, "szczęśliwe zakończenia" usuwać, a nowych właścicieli po prostu zaprosić na forum... poza tym proponuję usunąć "bruderszaft" skoro nie ma obowiązku przedstawiania się a poza tym starsze tematy bruderszaftu zostały usunięte (czasem zaglądałam, żeby sprawdzić kto jest kto :) ) Każdy może parę słów napisać w "moim szczylku" czy "fotoalbumie", albo przy pierwszym napisanym poście.... Myślę, że taka ankieta jak pisze JonSnow byłaby uczciwym podejściem do tematu i świadczyła o poważnym traktowaniu pozostałych użytkowników...[/code]
kleoo
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post autor: kleoo »

Kurczę, kilka tygodni tu nie zaglądałam i się dzisiaj załamałam normalnie... Nie tylko moje życie się poprzewracało, ale i życie forum również :cry: O co c'mon???
ODPOWIEDZ