KRAKÓW

tu planujemy i organizujemy zloty, spotkania, wspólne imprezy..
Awatar użytkownika
gaga
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

KRAKÓW

Post autor: gaga »

No to mamy koncówkę ładnej pogody , ja niestety kontuzjowana :( Ale jakby pogoda dopisała nie pisał by się Kraków i okolice na spotkanie jakoś w przyszłym tygodniu ? Weekend ? :roll:

P.S. Mały off - od pewnego czasu widzę w okolicach Galeri Kazimierz rudego bulka - ktoś się przyznaje do niego ? :D A drugiego Pana ciemnego widzę zaś na Węgrzcach z młodą brunetką ... :roll: Ten z Węgrzc baaaardzo kuszący szczególnie ,że u koni przesiaduje ,a jakoś ostatnio nie miałam czasu dziewczyny zagadać :P
Awatar użytkownika
madziulka
Pomocny wiedzą: 4

Post autor: madziulka »

Tego pod Galerią Kaz. sama też widziałam ale niestety nie miałam się jak zatrzymać autkiem i bardzo tego żałuję tym bardziej że obok mnie siedziała moja sucz i też widziała kolegę.

A Bullowy spacerek jak najbardziej jak tylko wolny czas dopisze :) i cieczka się skończy ... a to nie prędko bo własnie dzisiaj się zaczeła
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;101/st/20070629/n/NELLY/k/5f23/age.png[/img]
Awatar użytkownika
gaga
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Moja też cieczkowa ,ale na szczęście już troszku ;P

No kolega spod Galeri Kazimierz to już widziany przeze mnie kilka razy w tych okolicach jak i w okolicach Rynku .... bo to był ten sam właściciel :P
Awatar użytkownika
madziulka

Rudo białego też widziałam jakieś dwa tygodnie temu na przejściu przy ul. Piastowskiej i Królewskiej ... szedł sobie grzecznie obok wózka dziecięcego aż byłam pełna podziwu że nie ciągnie.
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;101/st/20070629/n/NELLY/k/5f23/age.png[/img]
Awatar użytkownika
gaga
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Mi dalej nie daje spokoju Bullek z Węgrzc ;P Hah następnym razem to już chyba bez żadnego ale "zaatakuje" dziewczyne i wypytam o wsio :D Bo spać po nocach nie mogę :roll:

A Wy skąd dokładniej ? :>
Awatar użytkownika
madziulka

My Nowy Kleparz :)
Awatar użytkownika
gaga
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

Bywałam często i Was nie spotkałam :cry: A teraz to tak okazjonalnie tam bywam ;P

Ugadamy się jak pokończą cieczki suczyska :))
Awatar użytkownika
madziulka

Hehe Nelly jest straszną domatorką , nie lubi spacerów, zrobi co potrzeba i ucieka do domu wiec nie ma szans na dalszy spacer , osioł i koniec :) Inaczej jest w sytuacji jak wywioze ją autkiem , odrazu zmienia swoje poglądy na świat. Widzę że nie wychodzi jej to na dobre bo po dłuższym spacerze zazwyczaj ma zakwasy :) i ogólnie szybko się męczy ale nie bardzo wiem jak sobie z tym radzić i wyrobić suce kondycję.
Awatar użytkownika
gaga
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1
Kontakt:

<QUOTE author="madziulka"><s>
madziulka pisze:</s>ogólnie szybko się męczy
</QUOTE>
ZAZDROSZCZE !! Moja niestety to wieczny power i niestety o zmęczeniu mogę zapomnieć :roll:
ODPOWIEDZ