weterynarz w Warszawie
weterynarz w Warszawie
witam
u mojej 4 letniej bulki na pysku pojawily sie ropne krostki, niestety nie mam zaufania do lekarza u ktorego szczepimy psa i poszukuje godnego zaufania weta, ktory zna sie na problemach skornych,
pozdrawiam
u mojej 4 letniej bulki na pysku pojawily sie ropne krostki, niestety nie mam zaufania do lekarza u ktorego szczepimy psa i poszukuje godnego zaufania weta, ktory zna sie na problemach skornych,
pozdrawiam
dzis jednak podjechalismy do weterynarz, tez poleconego, twierdzi ze to a(zo)topowe zapalenie skory,
martwilam sie zeby moje dzieciaki tego nie mialy, a tu na psa trafilo,
no nic, bedziemy walczyli z tym,
martwilam sie zeby moje dzieciaki tego nie mialy, a tu na psa trafilo,
no nic, bedziemy walczyli z tym,
Ostatnio zmieniony sob wrz 04, 10 20:36 pm przez Aganiz, łącznie zmieniany 1 raz.
wlasnie przeczytalam to co napisalam,
tak to jest jak probuje sie robic kilka rzeczy na raz, slowotworstwo sie uprawia, hihihi
na pewno podjedziemy w sobote z Nora, teraz dostala jakis odczulajacy zastrzyk, zeby sie nie drapala, i pomogl, podobno ma dzialac do czwartku, pozniej ma dostawac jakies proszki, byle do wizyty sobotniej,
pozdrawiam i spokojnego wieczoru zycze,
tak to jest jak probuje sie robic kilka rzeczy na raz, slowotworstwo sie uprawia, hihihi
na pewno podjedziemy w sobote z Nora, teraz dostala jakis odczulajacy zastrzyk, zeby sie nie drapala, i pomogl, podobno ma dzialac do czwartku, pozniej ma dostawac jakies proszki, byle do wizyty sobotniej,
pozdrawiam i spokojnego wieczoru zycze,