Cotagro

wszystko o suchych karmach
Tosca
Pomocny wiedzą: 2

Cotagro

Post autor: Tosca »

Co myślicie o tej karmie ?? i czy wogole ktoś o niej słyszał , znalazłam ją przez przypadek i zachęciła mnie jej cena.

Co myślicie o składzie ??

Mięso drobiowe, świeże warzywa, zboża, oleje i tłuszcze, substancje mineralne.

Białko 26 %

Tłuszcz 11 %

Popiół 8 %

Błonnik 4 %

Wilgotność 10 %
Ostatnio zmieniony sob lip 11, 09 20:16 pm przez Tosca, łącznie zmieniany 1 raz.
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
skyline84
Pomocny wiedzą: 3

Post autor: skyline84 »

a co to za karma dokładnie
Tosca

Zrobiłam literówkę w nazwie karmy przepraszam karma nazywa się cotagro

tu podaje link do strony sklepu internetowego z tą karma http://www.ewet.pl/szczegoly/274/cotagro_plus_20_kg

Na dogo piszą ze jest to karma średnio niskiej jakości :/ ciekawe jakie wy macie zdanie na ten temat
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Mark Twain
Anita
Kontakt:

Post autor: Anita »

Jeśli nie podają ile jest procent mięsa, to zapewne minimalna 4%, z czego 3,99% to zmielone rogi i kopyta. 99 zł za 20 kg to za mało, jak na dobrą karmę. Lepiej kupić Pedigree. Jeśli chcesz kupić karmę dla psa to zaczynaj od tych typu Premium,Super Premium.
Tosca

Zamówiłam acane , nie kupiłabym tej karmy mojemu psu ale byłam ciekawa co o niej myślicie bo na jednym forum zachwalano ją pod niebiosa a coś mi to śmierdziało za taką cenę :/

No wiec karma słaba i niegodna polecenia .

Mark Twain
ODPOWIEDZ