Witam, nie jest to może najlepszy dział, ale w innych to już kompletnie by nie pasowało.
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś hotel dla mojego prosiaka?? Najlepiej w okolicach Zabrza. Musze kluche zostawić na pare godzin w poniedziałek po Wielkanocy bo najmłodszy z rodu ma chrzciny. Znalazłem kilka, ale nie mają stron internetowych, a jeździć do każdego obejrzeć warunki też nie bardzo jest sens. Jeśli ktoś zostawiał już gdzieś bulka i nikt nie robił problemów z powodu rasy to byłbym wdzięczny za jakieś informacje.
Hotel Śląsk-poradźcie
-
Rocco
Problemem jest to, żę dobrzy kumple boją się go, niby chłopy, wiedzą że jest łagodny a się boją. W sumie Emara takie wyjście by mi pasowało, jeszcze pod tym względem, że jesteśmy w końcowej fazie leczenia CDA, w sumie już objawów nie widać, ale jeśli miałyby wystąpić to kto jak kto, ale Ty wiedziałabyś co robić i jak ich unikać, chociaż uważam, że taka sytuacja nie ma prawa się wydarzyć bo agresja występowała tylko w określonym miejscu i do jednej osoby, a już sobie z tym poradziliśmy. Jeśli możesz to wyślij mi jakieś namiary na siebie na PW, to się skontaktuje:)