Berius
-
Bule z Buzy
- Bulomaniak 2

- Kontakt:
PRZYSTOJNIAK

Ostatnio zmieniony wt sty 19, 10 2:52 am przez Bule z Buzy, łącznie zmieniany 1 raz.
Berta
- Jaga
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="zig hauer"><s>
Eee tam...
Raczej Bi - obosieczny
" Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka
raz chłopaczek
"
</QUOTE>zig hauer pisze:</s><QUOTE author="Jaga"><s></QUOTE>Jaga pisze:</s><QUOTE author="Bule z Buzy"><s></QUOTE>Bule z Buzy pisze:</s>Ślicznotka![]()
![]()
![]()
ChybaŚlicznotek
![]()
a może to jakiś giej![]()
![]()
![]()
Eee tam...
Witam wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych moją płcią . Oświadczam że jestem PSEM w każdym calu od końca ogonka po czubek nosa
a mój pan nie przewiduje zmiany mojej płci przez najbliższe kilkanaście lat .
i żeby rozwiać wszelkie wątpliwości - oto moje "klejnoty rodowe" w całej swojej okazałości
.
http://img407.imageshack.us/i/sta70761. ... 761.th.jpg
http://img407.imageshack.us/i/sta70761. ... 761.th.jpg
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 10 9:40 am przez zakobul, łącznie zmieniany 2 razy.
Mówi się że całe życie gonisz za pieniędzmi tracąc zdrowie a później na starość gonisz za zdrowiem tracąc pieniądze .
==================
==================
-
zig hauer
- Pomocny wiedzą: 4

- Kontakt:
<QUOTE author="zakobul"><s>
Ale jakby co to w "Leśnej Górze" mogą wszystko zrobić . Podobno mają na kontrakcie niezłego "plastyka " chyba Dr. Lubicz
</QUOTE>zakobul pisze:</s><B><s></s>Witam wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych moją płcią . Oświadczam że jestem PSEM w każdym calu od końca ogonka po czubek nosaa mój pan nie przewiduje zmiany mojej płci przez najbliższe kilkanaście lat .
![]()
</B>
Ale jakby co to w "Leśnej Górze" mogą wszystko zrobić . Podobno mają na kontrakcie niezłego "plastyka " chyba Dr. Lubicz
POZDRAWIAM ZESPÓŁ REDAKCYJNY " SZAREGO "FORUM
RŻNĄĆ GŁUPA TO TEŻ SZTUKA !
RŻNĄĆ GŁUPA TO TEŻ SZTUKA !