Mój Filip zjadł tampon POMOCY!!!!!!
Mój Filip zjadł tampon POMOCY!!!!!!
Witajcie Filip zjadł tampon wyszperany ze śmieci!! dostał laktuloze na rozwolnienie, moje pytanie jak długo może przez niego przechodzić.....i czy mieliście podobne sytuacje z Waszymi bułaskami.
-
nox aeterna
Re: Mój Filip zjadł tampon POMOCY!!!!!!
Nie martw się, tampon wyjdzie, możliwe że jeszcze dzisiaj. Mój Patton też kiedyś zjadł tampon, który usztywniał mu sklejone ucho, po kilku godzinach tampon i plaster były już na wolności. Podobnie inne połknięte przez niego rzeczy, m.in. ramiączko od stanika i odgryzione uszy od bawełnianej torby (przedwczoraj wydalone w całości sztuk 2
). Bądź dobrej myśli, nie takie rzeczy przechodziły przez bulowe kiszki;)
na pocieszenie polecam topic;
http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic.php?f=47&t=1046
na pocieszenie polecam topic;
http://www.forum.bulterier.pl/viewtopic.php?f=47&t=1046
Gdzieś czytałam, że woda utleniona powoduje wymioty.
Woda utleniona i sól powodują wymioty.
Natomiast ja bym obserwowała psa czy ten tampon nie zatka mu jelit.
Natomiast ja bym obserwowała psa czy ten tampon nie zatka mu jelit.
Dzieki za wsparcie:):) poczekamy co z tego wyjdzie:):)
Dobrze też podobno dać psu kapuchę kiszoną do zjedzenia, psy jej nie potrafią strawić, więc przepycha im kichy...nie wiem czy Twój pies się chwyci kapusty, bo moja suka i owszem:) Ale myślę, że możesz być spokojny:) Moja kiedyś chodziła osowiała kilka dni, nie wiedziałam o co chodzi, dopóki nie rozpoczęło się WIELKIE SRANIE, przy którym musiałam pomagać jej ja wraz z mężem...to był chyba metrowy worek foliowy z jakimiś badziewiami w środku! Masakra! Ale udało się go prze z tyłek Kosmos wyciągnąć
Obserwuj psa:)
Życiowo czyli melanżowo:)
Ha ha ha Swinka-nieźle!!! Mój tato miał kiedyś on-ka i z nim było tak samo ale chodziło o ... rajstopę 
Fifek jest wszystko żerny -sałata, kapucha,jak na razie często wychodzimy na spacery.Przeprowadziłam się z nim z Poznania do Krotoszyna a z tego co wiem to jedyny bułas w Krotoszynie:)
Żeby nie było tak kolorowo, w marcu moja suka połknęła piłkę. I skończyło sie operacją.
Jak duża była piłka??
- sebastiandub
- Bulomaniak 1

tampon wyszperany ze śmieci!
jeśli to nowa wersja BARF ?
białe bulteriery są kalekami tak naprawdę. Wystarczy byle co i chorują.
dorosle ASTy z calym uchem nie podobaja mi sie! Pit z calym uchem - nie mam nic przeciwko, lecz AST to juz nie 'to'.
dorosle ASTy z calym uchem nie podobaja mi sie! Pit z calym uchem - nie mam nic przeciwko, lecz AST to juz nie 'to'.
barf w nowym wydaniu:):).
<QUOTE author="uskaM25"><s>
6-7cm średnicy.
Jak pies, wydalił tampon?
</QUOTE>uskaM25 pisze:</s>Jak duża była piłka??
6-7cm średnicy.
Jak pies, wydalił tampon?
Z chłopakiem podejrzewamy że mu się udało, w nocy wykupkał coś gąbczastego ale że była noc ciężko było to ocenić.
HEY. tak sobie czytam ten watek bo moja świnia najukochańsza i najbardziej wkurzajaca ,pozera wszystko od skarpet do podpasek ( z majtek stringi robi)
zawsze nazajutrz lub do 2 dni wszystko odnajduje sie w kupie.Nie polecała bym pojenia psa sola czy innymi dziwnymi specyfikami. Wlazło ,wyjdzie
Oczywiscie jezeli pies po 2 dniach choruje trzeba udac sie do weta ,roznego rodzaju poidła moga mu bardziej zaszkodzić niz to co zjadł.
Sanitas Animalum pro salute Homini....