</QUOTE>mati074 pisze:</s>Gratulację dla mamusi(mamusia ma podwójne święto,narodziny dzieciaczków i dzień mamy)
My mamy jakieś szczęscie do takich dat,urodziły się na szczenięta_8 marca,11 listopada i 24 grudnia

</QUOTE>mati074 pisze:</s>Gratulację dla mamusi(mamusia ma podwójne święto,narodziny dzieciaczków i dzień mamy)

</QUOTE> to na szczęście piękny miotMaciek-Goblin pisze:</s><QUOTE author="mati074"><s></QUOTE>mati074 pisze:</s>Gratulację dla mamusi(mamusia ma podwójne święto,narodziny dzieciaczków i dzień mamy)
My mamy jakieś szczęscie do takich dat,urodziły się na szczenięta_8 marca,11 listopada i 24 grudnia![]()

</QUOTE>Maciek-Goblin pisze:</s>Nie chcę żeby to głupio zabrzmiało ,ale może wynajmiemy wspólnie cos z ogródkiem![]()
![]()
![]()

</QUOTE>zig hauer pisze:</s><QUOTE author="Maciek-Goblin"><s></QUOTE>Maciek-Goblin pisze:</s>Nie chcę żeby to głupio zabrzmiało ,ale może wynajmiemy wspólnie cos z ogródkiem![]()
![]()
![]()
Przyjedźcie z Jagą do nas jest dużo miejsca i przy okazji możemy się powymieniać![]()

</QUOTE>mati074 pisze:</s>Nie mogę już się doczekać następnych zdjęć![]()
tak mi się szczyle podobają
![]()
![]()