pomocy !!

czyli żalimy sie i bluzgamy na świat
nataszka87
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

pomocy !!

Post autor: nataszka87 »

Bylam dzisiaj na Łódzkiej gieldzie samochodowej...

Oprucz aut mozna tam kupic doslownie wszystko, jednym slowem mydlo i powidlo.

Jest rowniez miejsce gdzie wystawiaja sie ludzie ze swoimi psami na sprzedaz... Maluchy mega wystarszone bo halas i full ludzi a na dodatek zimno...

Ale to co zobaczylam w jednej klatce przeroslo mnie... Jak tylko podchodzilam poczulam ten smrod :/

Bylo tam ok 7-8 szczeniakow, spaniele z zaropialymi oczami, boksery i... no wlasnie... Wychudzone maxymalnie szczeniak jak sie pozniej okazalo "amstaff" To psiatko doslownie ledwo chodzilo :/ Mozna bylo policzyc wszystkie kosteczki...

Pytam sie chlopa czemu ta bida taka chuda jest ??? A on mi na to, ze od tygodnia nie daje mu jesc bo on nie ma apetytu :shock:

Cala niedziele chodze jak struta bo nie wiedzialam jak mozna pomoc :(

Mozna to gdzies zglosic ?? Chcialabym wiedziec na przyszlosc...
Podstawową zasadą, o której należy zawsze pamiętać - niezależnie od pracy, jaką wykonujemy z psem, jest to, że psy nie mogą cierpieć z powodu naszych ambicji, nieważne, jak wielkiej wagi wydaje nam się nasza praca.
Turid Rugaas
Gatita1
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Post autor: Gatita1 »

moglas od razy na policje zadzwonic zeby interweniowali, albo zagadac goscia o adres czy cos i toz wyslac,nie wiem :x masakra
nataszka87
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

pojade tam za tydzien... jak bedzie ten gosc to zrobie to... ehhhhh ciekawe co stanie sie z tym szczeniakiem do tego czasu :/

mam mega wyrzuty sumienia, ze nic nie zrobilam :(
Podstawową zasadą, o której należy zawsze pamiętać - niezależnie od pracy, jaką wykonujemy z psem, jest to, że psy nie mogą cierpieć z powodu naszych ambicji, nieważne, jak wielkiej wagi wydaje nam się nasza praca.
Turid Rugaas
Truflada
Pomocny wiedzą: 1
Pomocny wiedzą: 1
Kontakt:

Post autor: Truflada »

oby nie było za późno :(: (:(
"Bullterrier nie jest w stanie pogodzić się z głupotą, nawet u swego właściciela"
misiek
Bulomaniak
Bulomaniak

Post autor: misiek »

lepiej powiadomić straż dla zwierząt będą skuteczniejsi
nataszka87
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

ok dziekuje za informacje... zrobie co bede mogla, pojade w niedziele na gielde samochodowa i gielde zwierzat, moze sie natkne na tego typka.
Turid Rugaas
ODPOWIEDZ