OFF Chorzów 2009

czyli.. zrozumieć sędziego, kosmetyki upiększające, opinie na temat sędziów, pytania o ringówki etc.
Jaga
Pomocny wiedzą: 5

Post by Jaga »

Złośnica wrote:
Jaga wrote:No to jestem teraz tuman nie frajer bo nie rozumiem dlaczego ktoś za mnie miałby moją sukę do hodowli sprzedawać :roll:
WRÓĆ I JESZCZE RAZ :lol: proszę także wziąć pod uwagę wypowiedź Daro w kontekście sprzedawania suk innym w dobre ręce oraz obecny stan Pani hodowli ....
Daro ma prawo mieć swoje zdanie :idea:
Stan mojej domowej hodowli jest znakomity - obie suki są zdrowe i wylegują się na własnych kanapach :D
Jeżeli uznam, że jedną z nich warto będzie jeszcze rozmnożyć i się uda to pewnie to zrobię :P
Złośnica - kupić można prawie wszystko 8) Jest to tylko kwestia kasy :idea: Poza tym ja napewno nie kupiła bym tego co by mi z jakiś względów nie odpowiadało - nawet z najbardziej renomowanej hodowli na świecie :idea:
Z niektórych nie wzięła bym nawet za darmo :?
Last edited by Jaga on Fri Sep 18, 09 15:36 pm, edited 1 time in total.
http://www.tridacna.republika.pl
Image
Prawd jest tyle ile doop - każdy ma swoją!
HoRacy
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Post by HoRacy »

Pani Halino ale to już Pani mówiła. Pani wypowiedzi zaczynają mi przypominać gramofon z zwalonym winylem.
Jaga

Post by Jaga »

HoRacy wrote:Pani Halino ale to już Pani mówiła. Pani wypowiedzi zaczynają mi przypominać gramofon z zwalonym winylem.
Gdzie ja już mówiłam o sprawach poruszonych w moim ostatnim poście :?:
Niektórym to przydałby się taki gramofon ze zwalonym winylem bo w pewnych przypadkach nawet stukanie kogoś młotkiem po głowie często bywa nieefektywne :?
Upierdliwy zwalony winyl może byłby czasami skuteczniejszy :roll:
http://www.tridacna.republika.pl
Image
Prawd jest tyle ile doop - każdy ma swoją!
Post Reply