REKONWALESENCJA

czyli mój chory bulik - pytania, rady, sugestie, pomoc.
GrzywerS
Bulomaniak
Bulomaniak

REKONWALESENCJA

Post autor: GrzywerS »

Witam:)

Widze tutaj wiele znajomych mi nicków:) Kiedys zgłaszałem sie z kilkoma pytaniami na wczesniejszym forum:) Było to niebieskie forum bodajże:)

No, ale to nie wazne:D Ważne, ze jestescie Wy i mam nadzieje, ze choc troche swiatła rzucicie na moją sprawe:D:D

Otóż mam małe pytanko dotyczące budowy mojej Abi... budowy, rozwoju jej całego itp:)

Otóz moja psina bardzo dlugo chorowała, miała chorobe skóry, a Wet, który ją leczył był mało kompetentny i przez to nie uleczylismy choroby kiedy ta była w zalązku, a pozwolilismy zeby sie rozwineła;/ w tym jest takze mój błąd, ale całe szczescie Moja Mała juz wrociła do zdrowia:)

PRzytoczylem wam mniej wiecej jak wyglądala sytuacja Abi, a teraz pytanie:)

Moja Abi była niezle zbudowanym Bullem gdy ją zabieralem do siebie:D Duzo jadła, szalała... pełna energii zawsze, wiadomo przyszła choroba psiak w zlym nastroju...zaniedbała sie, nie miała apetytu, na długie zabawy miała nastój tylko czasem...od około dwóch miesiecy wraca do pełni sił, nie umiem jej wymęczyc he:D im wiecej zabaw, spacerów itp... tym bardziej jeszcze wzrasta jej apetyt, ale widze, ze ciezko jej teraz przybrac na masie i na muskulaturze. Jak myslicie? czy choroba miała wpływ na jej organizm tak duzy, ze psiak moze nie osiągnac nigdy rozmiarów, gabarytów takich jakie mogla miec gdyby choroba ją ominęła?

MA 1,5 roku :) A szczerze przyznam, ze na tyle nie wygląda:D Czy po 1,5oku jest szansa, ze kiedy juz jest zdrowa nie przyjmuje antybiotykow itp. To wróci do formy? nabierze jeszcze masy lub pójdzie jeszcze w kłębie troszke do gory :) ?

Moze miał ktos podobny problem? bo przyznam, ze troszke mnie to martwi:) Staram sie zeby jej dieta była wzbogacona we wszystko w co powinna:) Spacery rozkladam tak ze kiedy próbujemy na dworku na ostro popracowac to daje jej pozniej z 1 dzien lżejszego spaceru zeby zregenerowała miesnie...bo juz chyba z przeczulenia boje sie, ze moge ją przemęczyc:)

Mam nadzieje, ze ktos to przeczyta...i odpowie mi chociaz po czesci na zamieszczone pytania wyzej:)?

P.S jestem nowy...ominąłem "Bruderszaft" i odrazu przeszedłem do tego tematu, ale zgodnie z tradycją i w Bruderszafcie zamieszcze post:)
"Never back down"
ODPOWIEDZ