Jak był mały to czasem gwałcił gości bez różnicy jakiej byli płci, ale robił to rzadko (kilka razy się zdarzyło) i myślałam, że to hormony. Teraz ma rok i 4 miesiące i gwałci tylko kobiety, ale jest przy tym romantyczny, bo najpierw je poliże po uchu czy szyi spogląda im głęboko w oczy, merda, ma zadowolony ryjek i kurwiki w oczach i po jakimś czasie zabiera się do "rzeczy". Hmm, nadal uważam, ze to hormony, ale strasznie mnie to zaskoczyło, bo chce "posiąść" każdą koleżankę, która do mnie przyjdzie!
Ruchy kopulacyjne na kobietach
Ruchy kopulacyjne na kobietach
Mój pies od jakiegoś czasu gwałci ludzi, ale tylko kobiety....
Jak był mały to czasem gwałcił gości bez różnicy jakiej byli płci, ale robił to rzadko (kilka razy się zdarzyło) i myślałam, że to hormony. Teraz ma rok i 4 miesiące i gwałci tylko kobiety, ale jest przy tym romantyczny, bo najpierw je poliże po uchu czy szyi spogląda im głęboko w oczy, merda, ma zadowolony ryjek i kurwiki w oczach i po jakimś czasie zabiera się do "rzeczy". Hmm, nadal uważam, ze to hormony, ale strasznie mnie to zaskoczyło, bo chce "posiąść" każdą koleżankę, która do mnie przyjdzie!
-
bulterierka
- Pomocny wiedzą: 3

mam obsesję
wydaje mi się ze mam nad wyraz "ruchawego" psa i nie wiem czy to nie wynika z mych błędów i nieudolności wychowawczej.
nigdy mu nie pozwalaliśmy ani nie pozwalamy na tego typu rzeczy.
Wykastrujemy go niedługo, wiec chyba to powinno rozwiązać problem.
Zawsze miałam samców i tylko Borek jest taki "nadpobudliwy" seksualnie...
dwa wcześniejsze takie nie były...
wydaje mi się ze mam nad wyraz "ruchawego" psa i nie wiem czy to nie wynika z mych błędów i nieudolności wychowawczej.
nigdy mu nie pozwalaliśmy ani nie pozwalamy na tego typu rzeczy.
Wykastrujemy go niedługo, wiec chyba to powinno rozwiązać problem.
Zawsze miałam samców i tylko Borek jest taki "nadpobudliwy" seksualnie...
dwa wcześniejsze takie nie były...
możesz mnie nazywać jak sobie chcesz
jak mam oduczyć psa tego typu zachowań???
poczytała troszkę wypowiedzi Żmiji w starym temacie dotyczących takich zachowań pewnej suczki z forum:) Na szczęście Żmija miała coś więcej do powiedzenia niż mądra Jaga czy Złośnica.
Teraz rozważam, czy u nas stres czy mniejsza ilość ruchu zawiniła...
jak mam oduczyć psa tego typu zachowań???
poczytała troszkę wypowiedzi Żmiji w starym temacie dotyczących takich zachowań pewnej suczki z forum:) Na szczęście Żmija miała coś więcej do powiedzenia niż mądra Jaga czy Złośnica.
Teraz rozważam, czy u nas stres czy mniejsza ilość ruchu zawiniła...
- Złośnica
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="Sylwia K"><s>
trzeba było to zrobić przed założeniem topicu, funkcja "szukaj" jest bardzo przydatna.
</QUOTE>Sylwia K pisze:</s>poczytała troszkę wypowiedzi Żmiji w starym temacie dotyczących takich zachowań pewnej suczki z forum:) Na szczęście Żmija miała coś więcej do powiedzenia niż mądra Jaga czy Złośnica.
trzeba było to zrobić przed założeniem topicu, funkcja "szukaj" jest bardzo przydatna.
-
Podhalanka
- Pomocny wiedzą: 1

<QUOTE author="Sylwia K"><s>
samo wykastrowanie nic nie rozwiąże. Trzeba jeszcze troszkę popracować z pieskiem. A dużo dziennie Twój pies ma ruchu ???
</QUOTE>Sylwia K pisze:</s> Wykastrujemy go niedługo, wiec chyba to powinno rozwiązać problem.
samo wykastrowanie nic nie rozwiąże. Trzeba jeszcze troszkę popracować z pieskiem. A dużo dziennie Twój pies ma ruchu ???
stara prawda - kto kapciem wojuje od bambosza ginie ;]]]]
-
Edyta Nowacka
- Pomocny wiedzą: 5

- Kontakt:
<QUOTE author="MadMan"><s>
glodnemu chleb na mysli
</QUOTE>MadMan pisze:</s>Może by tak zmienić nazwę topicu,to forum o psach a nie o przestępstwach seksualnych![]()
glodnemu chleb na mysli
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10750;443/st/20071022/e/Jozin+birthday/dt/-6/k/decd/event.png[/img]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;92/st/20070214/e/Agnieszka+is+with+me++%3A%29/dt/-6/k/2ea7/event.png[/img]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;92/st/20070214/e/Agnieszka+is+with+me++%3A%29/dt/-6/k/2ea7/event.png[/img]