zawody warszawa

mój bulik trenuje.. czyli - agility, obiedence, flyball i inne fajne rzeczy :)
bullterier

zawody warszawa

Post autor: bullterier »

witam po raz kolejny chcialem poweidziec ze w dniu 30.09 i 1.10 od beda sie zawody w warszawie a dokladniej w osrodku wypoczynkowym RUDKA chcialem tez powiedziec ze to beda ostatnie zawody lotara dokaldniej bedzie wystepowal na nich w konkurecjach weight pulling i weight pull sprint chcialem zebycie wszyscy trzymali kciuki za lotara na jego ostatnich zawodach tylko mocno jakby ktos chcial to zapraszam naprawde jest fajny klimat ci co byli to wiedza pohgada sie przy piwku pozdrawiam aha i chcialem poweidziec ze od przyszlego roku lotar bedzie wystepowal na wsytawach pozdrawiamy

www.crazykennel.prv.pl
niezwyciężona

Post autor: niezwyciężona »

to trzymamy kciuki- moze nawet sie zjawimy bo w tym okresie bedziemy w Grodzisku Mazowieckim ,wiec to rzut beretem :D

powodzenia!! :D :D
Żmija
Pomocny wiedzą: 5

Post autor: Żmija »

Trzymamy kciuki z całych sił :D
aga

Post autor: aga »

Ja również trzymam kciuki za kuzyna :D

Lotar, pokaz im co bull potrafi!
aniuchna

Re: zawody warszawa

Post autor: aniuchna »

czemu ostatnie?
bullterier

sami wiecie ze bulle nie maja dobrego serca nie chce go przemeczac boje sie o jego zdrowie ale juz od 2007 roku zaczne z nim na wystwe chodzic :): ):) a moje pity bede przygotowywal do sportu :): ):)
bullterier

juz mamy nerwowke przed ostatnim wysteem lotarka juz w ten piatek wyjedzamy do warszawy albo w czwatrek w nocy no mowi sie zobaczymy jak bedzie pozdrawiam i z mila chcecia zapraszam na zawody ... bedzie ktos...?????
bullterier

my juz jutro (czwartek) jedziemy do warszawy :): ):):):):) trzymajcie mocnoi kciuki :): ):):)strasznie sie denerwujemy cos z lotarem jest nie tak

ale zobaczymy na miejscu pozdrawiam wszystkich :): ):):
mia_mia
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3
Post autor: mia_mia »

3mam kciuki za Lotarka :D
Kraina Chichów

Post autor: Kraina Chichów »

<QUOTE author="bullterier"><s>
bullterier pisze:</s>sami wiecie ze bulle nie maja dobrego serca nie chce go przemeczac boje sie o jego zdrowie ale juz od 2007 roku zaczne z nim na wystwe chodzic :): ):) a moje pity bede przygotowywal do sportu :): ):)
</QUOTE>
mając na uwadze nasza dyskusję na niebieskim forum:
bardzo się cieszę że dbasz o psiaka, to bardzo mądra decyzja :D
no i nie mogę się doczekać debiutu na ringu wystawowym :!:
Oczywiście trzymam kciuki, Lotar - pokaż im!!!
Zychacz

Post autor: Zychacz »

Sorry, że pisze po czasie ale nie widziałem tego postu " bulterery mają słabe serce" - - jest to mit, tak samo jak gryzą to juz nie puszczają i ze mają ileś tam ton nacisku!!! Bulterery nie mają słabego serca- jest to mit mit mit!!! A było tak...

Kiedyś a właściwie nawet i dzisiaj źle karmiony bulterier w połączeniu z niewielką ilością ruchu szybko tył ( w złym słowie... stawał sie tłusty) Również tłuste stawały sie jego narządy wewnętrzne i serce. Otłuszczone serce pracuje gorzej i tak samo jak człowiek z nadwagą też ma śłabe serce, choroba wieńcowa itd. tak samo było u bullteriera! Genetycznie nie mają "słabego" serca. Mam nadzieje że kolejny mit został złamany!!! Bulteriery doskonale nadają sie do sportów, a ćwiczenia tak samo jak u ludzi, mogą te serce tylko wzmocnić, krew płynie szybciej, zmniejsza sie ryzyko nadciśnienia itd. Wiadomo, że tak jak u ludzi niektóre mogą mieć coś nie tak, tak samo jak i inne psy, ale nie ma czegoś takiego że mają "słabsze serca" od innych!
Awatar użytkownika
Ann_Ki
Pomocny wiedzą: 1
Pomocny wiedzą: 1
Kontakt:

Post autor: Ann_Ki »

Smutne to co piszesz :(

P.S. Pani Aniu - witam ;)
ODPOWIEDZ