wreszcie mam chwilke aby napisac.
wystawa w Holandii- cos niesamowitego, jesli chodzi o cala otoczke- swiatla,zapowiadanie przez mikrofon, muzyka, ogromny wygodny ring, atmosfera jak na koncercie

atmosfera lepsza niz rok temu, zdecudowanie. w polskim teamie rowniez. dziękuję Monice Opalplast za jej upartość hehe i calemu polskiemu teamowi, ktory trzymał się razem przedkładając rezultat wystawy nad prywatne kuku. wszystkie psy wrociły z tarczą, każdy wygrany albo na open albo z wysokim wynikiem punktowym w reprezentacji, albo jedno i drugie

. chyba mamy swietne psy

polski wplyw jest silny i sięga podobno nawet imprezy wystawowej- na której puszcza się polskie "kolorowe jarmarki" - az zaluje ze mnie tam nie bylo, to nielada gratka zobaczyc holendrów, anglikow, belgow i innych tanczących przy polskiej muzyce. to sie nazywa polska ekspansja
mialam duzy problem wystawic moje psy, bo jednoczesnie musielismy pokazac vanilke i prade w tym samym czasie. na nasze szczescie prada zostala ujęta w katalogu dwa razy, wiec moglam wybrac jej miejsce do oceny, dzieki czemu wystawilam finalnie obie, wprawdzie biegajac jak dziki dzik miedzy ringami, ale udalo sie.
nigdy w zyciu nie reagowalam tak emocjonalnie na zwyciestwo, jak wowczas na ringu gdy ogloszono, ze polska wygrywa reprezentacje suk mlodszych niz dwa lata... prada i sloninka naprawde zmiażdzyly konkurencje

jest to dla mnie ogromne, ogromne szczescie widziec na tablicy takie punktowanie. bardzo sie bałam ze damy doopy.

zobaczcie wyzej, jak duzo punktow zebraly polskie psy, cos niesamowitego. polska byla przygotowana profesjonalnie- oprocz pieknych psow miala szaliki i czapki, ktore oczywiscie pojawiaja sie na fotkach. jejku az nie moge uwierzyc ze nam sie udalo...

we are the champions moi panstwo hehe przynajmniej do nastepnego roku, a juz dwa razy sie udalo. polacy sa klotliwi i zlosliwi ale ambitni hehe i cale szczescie finalnie potrafili sie zebrac do kupy. bardzo jestem dumna z polskich psow, jak zawsze zreszta, a teraz - ze naleze do polskiego teamu. jejku teraz to dopiero mamy poprzeczke, anglicy nam nie daruja i na nastepny rok bedzie ogromna rywalizacja
tutaj mozecie sobie zobaczyc piekna fotorelacje z wystawy
http://s209.photobucket.com/albums/bb27 ... onaal2008/