Ta grupa hotelowa ma kilka hoteli, w których spokojnie możesz przenocować ze zwierzakiem:
https://www.accorhotels.com/polska/them ... m.pl.shtmlAccor ma swoje hotele w praktycznie każdym mieście. Sama przed wyjazdem sprawdzam czy jest opcja przyjechania ze zwierzakiem. W niektórych hotelach jest to bezpłatne, w niektórych jest niewielka opłata (20 czy 30 zł za zwierzaka) Zorientuj się czy przypadkiem nie ma tam zapisku o wielkości zwierzaka. W niektórych miejscach jest opcja przyjechania z niewielkim psem czy kotem ale nie będą już zadowoleni jeśli pies będzie duży. Aczkolwiek z bulterierem nie powinno być problemu nigdzie.
W ostatnim czasie nie podrózuję już bez psa. Kiedyś wybrałam sie na dwa tygodnie bez mojego maxa oraz zostawiłam go pod opieką mojej cioci. Miał tam dobra opiekę bo moja ciocia równiez ma dwa psy. Jednak jak wróciłam do domu to pies wcale się ze mną nie przywital. Obraził sie na mnie i długo zajęło mi odzyskanie jego zaufania. Postanowiłam nie ryzykować więcej. Psy również mają przecież uczucia.