Bulterier SerwisBulterier Forum Polskie Forum Miłośników Rasy Bulterier

Wybór karmy dla szczeniaka - naturalny skład

Tematy dotyczące Biologically Appropriate Raw Food

Wybór karmy dla szczeniaka - naturalny skład

Postprzez Jella » Pt mar 05, 21 22:29 pm

Jakie karmy podajecie swoim pupilom, macie może dla mnie jakieś konkretne wskazówki co do wyboru dobrej suchej karmy dla szczeniaków bez zbóż, czy drobiu. No i nie będę ukrywała, że ważna jest również rozsądna cena, pozdrawiam!

Jella
Bulomaniak
Bulomaniak

Re: Wybór karmy dla szczeniaka - naturalny skład

Postprzez Asteska » So mar 06, 21 12:24 pm

Szukając naprawdę dobrej suchej karmy to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez Empire Petfood jak dla mnie numer jeden pod względem składu, różnych wersji w zależności od rasy psa i do tego licząc na naprawdę bogaty naturalny skład i rozsądną cenę ;)

Asteska
Bulomaniak 1
Bulomaniak 1

Postprzez Fibez44 » Cz mar 11, 21 10:46 am

Jak dobra karma dla szczeniaków i starszych pupili to na pewno warto zwrócić uwagę na Empire Petfood, a do tego super przysmaki https://empireshop.pl/przysmaki-dla-pso ... owa-jakosc bez gmo, zbóż, drobiu i pełne suplementów wspierających rozwój naszych psiaków ;)

Fibez44
Bulomaniak
Bulomaniak

Postprzez Jella » Pt mar 12, 21 10:04 am

Hmm dobrze wiedzieć, zobaczymy co z tego wyjdzie jak już zamówię próbkę. Dzięki wielkie za pierwsze informacje :)

Jella
Bulomaniak
Bulomaniak

Postprzez Fibez44 » Pt mar 26, 21 10:49 am

Jak szczeniaczki to tutaj śmiało mogę się zgodzić z opinia na temat Empire Petfood bardzo fajne karmy o bogatym naturalnym składzie które naprawdę pozwalają skutecznie zadbać o ich zdrowie, samopoczucie i brak problemów trawiennych. Warto sprawdzić propozycje jak EMPIRE Hipoalergiczna Karma dla Szczeniaków i Juniorów Dużych Ras 3,6kg https://empireshop.pl/hipoalergiczna-ka ... et-2x1.8kg no i cenowo niczego sobie ;)

Fibez44
Bulomaniak
Bulomaniak

Powrót do BARF ogólnie- pytania i odpowiedzi