Czesc, jestem nowa na forum! Oto moj problem, moze ktos mi cos doradzi:
wydaje mi sie, ze moja przyszla bulinka jest za chuda jak na swoj wiek (na zdjeciu ma 5 tygodni). Wlascicielom (mieszkamy w Hiszpanii) urodzilo sie 9 pieskow i mam wrazenie ze sa za chudziutkie, z wyjatkiem jednej suczki, ktora wybrali oni. Widzialam pieski jak mialy tydzien i nie bylo specjalnej roznicy miedzy nimi. W piatym tygodniu wszystkie byly mniej wiecej takie same (chude, wedlug mnie), tylko ta jedna suczka byla tlusciutka. Mama pieskow bardzo wychudla. Widzialam mnostwo zdjec i video szczeniat bulikow i wydaja sie o wiele grubsze i wieksze. Moja bulinka ma bardzo dobre geny, rodzice sa piekni, pedigree etc. Powiedzcie, prosze, czy wydaje sie wam chuda, czy powodem tego moze byc tak liczny miot (w miocie sa pieski jeszcze chudsze niz ona!)? Boje sie, ze to, czego nie wyssala z mamy juz sie nie odzyska. Czy nie powinno sie dokarmiac pieskow sztucznym mlekiem albo dokarmiac suke, jesli miot jest tak liczny? Mam nadzieje, ze moja bulinka sie z czasem odchucha! Co o tym myslicie???